Naar hoofdinhoud
Henny

Henny

Senior CAD/GIS Software Consultant

Groesbeek, Netherlands

Senior CAD/GIS Software Consultant

Ik ben werkzaam op het snijvlak van CAD en GIS. Met bijna 40 jaar ervaring o.a. als softwareontwikkelaar bij NedGraphics en internationaal business consultant bij Autodesk EMEA ben ik nu werkzaam als zelfstandig consultant met focus op Autodesk software.

Expertises

Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Map 3D
GIS Geografische Informatiesystemen
BGT Basisregistraie Grootschalige Topografie
WIBON Wet Informatie-uitwisseling Bovengrondse en Ondergrondse Netwerken
C#
VB.net
TopoCAD (BGT)
NedValidatie

Ervaring

Directeur, Eigenaar - Senior CAD/GIS Software Consultant

van der Pol-Consulting bv

01 apr 2009 - Nu (11 jaar, 5 maanden)

Vanaf 2009 ben ik ondernemer – van der Pol-Consulting bv – en werk ik als softwareconsultant voor diverse opdrachtgevers.

GIS Consultant BNL

Autodesk

01 mei 2006 - 01 apr 2009 (2 jaar, 10 maanden)

Vanaf mei 2006 werd ik de nieuwe GIS Consulting Solution Executive in the Benelux. Na een pilot-periode, is in februari 2007 in EMEA het CSC-programma gestart en werd ik de eerste Senior Customer Success Consultant.

GIS Technical Sales Mngr EMEA

Autodesk

01 mei 2001 - 01 mei 2006 (5 jaar)

In mei 2001 ben ik als GIS Technical Sales Mngr voor het EMEA GIS Sales Exec Team gaan werken. Een technische resource voor zowel het eigen team, als de sales teams in de regio's en voor de resellers.

GIS Application Engineer BNL

Autodesk

01 jul 1998 - 01 mei 2001 (2 jaar, 9 maanden)

In juli 1998 ben ik bij Autodesk gaan werken in het Benelux GIS team, als GIS Application Engineer. Verantwoordelijk voor support van de resellers, technische presentaties & pilots voor potentiele klanten, road-shows en seminars.

Product Mngr, Developer

NedGraphics

01 jan 1995 - 01 jul 1998 (3 jaar, 5 maanden)

In 1995 is de TopoCAD software-afdeling overgenomen door NedGraphics. Ik werd de product mngr van TopoCAD, verantwoordelijk voor de toekomst strategie van het product.

Developer

Rocomp

01 jun 1989 - 01 jan 1995 (5 jaar, 6 maanden)

Na het faillissement van Optronics, werden de kern-activiteiten overgenomen door Rocomp. De ontwikkeling van TopoCAD werd voortgezet en de gebruikersgroep werd opgericht.

Support Engineer, Developer

Optronics

01 jun 1985 - 01 jun 1989 (4 jaar)

We verkochten landmeetkundige apparatuur, computers, randapparatuur & software. In 1984 zijn we gestart met de ontwikkeling van TopoCAD; een landmeetkundig softwarepakket dat werkt icm. AutoCAD.

Landmeter

Geo-Meetdienst

01 jun 1979 - 01 jun 1985 (6 jaar)

Ik was als landmeter betrokken bij verschillende projecten in binnen & buitenland; waaronder surveyoperator op de schepen betrokken bij de bouw van de Oosterschelde Stormvloedkering en surveyconsultant bij een waterpijpleidingproject in Saoedi-Arabië.

Boek Henny

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Henny

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld