Naar hoofdinhoud
Frank

Frank

Manager Cadac Digital Fabrication

Heerlen, Netherlands

Passie om bedrijven te helpen succesvoller te worden in een steeds digitalere wereld

We leveren Autodesk Software en helpen de maakindustrie met het automatiseren en digitaliseren van alle bedrijfsprocessen door gebruik te maken van onze CAD-CAM producten.

Expertises

Autodesk PowerMill
Autodesk FeatureCAM
Autodesk Inventor CAM
Autodesk Fusion 360
Systeemintegratie
Autodesk Fusion Team
Autodesk PowerInspect
Autodesk HSMWorks
CNC-programmeren
CNC-bewerkingen
CAM voor CNC-bewerkingen
CAD / CAM
ERP
CNC post processoren
CAM

Ervaring

Eigenaar Pro4CNC | CNC opleidingen | CNC automatisering | CNC service

Pro4CNC

01 nov 2016 - Nu (3 jaar, 10 maanden)

Pro4CNC is dienstverlener om uw CNC productie winstgevender te maken. De CNC OPLEIDINGEN vormen de solide basis om technisch personeel op het juiste kennisniveau te krijgen zodat zij op de snelst mogelijke manier van de producttekening naar eindproduct komen.

Service Manager Export

Hurco Companies, Inc.

01 sep 2015 - 01 okt 2016 (1 jaar, 1 maand)

Service Manager Export: Responsible for service to HURCO customers in all export countries of HURCO GmbH in Munich Germany

Area Sales Manager HURCO Netherlands-Belgium

HURCO GmbH Nederland

01 sep 2005 - 01 sep 2015 (10 jaar)

Manager for Sales, Service, Training and Application on HURCO CNC metalworking machinery in the Netherlands and Belgium.

Area Sales Manager

Promas

01 mrt 2004 - 01 sep 2005 (1 jaar, 5 maanden)

Manager for Sales, Service, Training and Application on HURCO CNC metalworking machinery in the Netherlands and Belgium.

Manager Service and Logistics

TACB Unisign

01 mei 1997 - 01 mrt 2004 (6 jaar, 9 maanden)

Managing Service and Logistics at Unisign in Panningen, the Netherlands. Unsign is a manufacturer of CNC machine tools.

Co-founder and Managing Director

K&S Motoren

01 apr 1994 - 01 mei 1997 (3 jaar, 1 maand)

Co-founder and managing director of motorcycle company. Responsable for Sales, Purchase, Service, Rentals and Accounting

Application-Sales-Service Manager

TACB Unisign

01 jul 1986 - 01 apr 1994 (7 jaar, 8 maanden)

Sales, Service, Machine Acceptance Tests and Application on UNISIGN CNC metalworking machinery

Boek Frank

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Frank

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld