Naar hoofdinhoud
Edwin

Edwin

BIM Coördinator MEP

Sneek, Netherlands

Projectleider/senior consultant/ BIM Coördinator MEP

Zeer ervaren Autodesk Certified Professional Trefwoorden: Deskundig, ondersteuner, verbinder, oplossingsgericht, meedenker

Expertises

MEP
BIM-ontwerpcoördinatie
Gebouwmodel
Data management & samenwerking
Autodesk Revit
Autodesk AutoCAD Map 3D
Autodesk AutoCAD
Autodesk Revit MEP
Cadac TheModus
CAD-tekenapplicaties
CAD-software
2D-ontwerpen & 2D-tekenen
Technisch tekenen
Microsoft Office
GIS geografisch informatiesysteem

Ervaring

BIM Coördinator MEP

only BIM

01 mrt 2020 - Nu (6 maanden)

Sr. Consultant/Projectleider

Hawar IT

01 mrt 2008 - 01 mrt 2020 (12 jaar)

Projectleiding. Het onderhouden van contacten met klanten. Het ondersteunen van gebruikers bij problemen en wensen voor software producten. Intermediair tussen gebruikers en programmeurs. Het geven van opleidingen / cursussen individueel als in groepen (in Engels of Nederlands). Het schrijven van projectdocumentatie, werkinstructies, handleidingen en technische documentatie. Bovenstaande werkzaamheden worden ook toegepast om de collega's in Bangladesh opleiding en instructies te geven en aan sturen bij projecten. Inrichten en onderhouden AutoCAD CITRIX server. Meewerkend projectleider voor onderhoud en beheer technische informatie (o.a. AutoCAD+StabiCAD/TopoCAD, ArcGIS) bij diverse opdrachtgevers waaronder Schiphol, Europese Commissie te Petten, Gemeente Leeuwarden Meewerkend in ontwikkelteam voor opzetten Revit families met koppeling naar RENSA beheer applicatie.

Zelfstandig Ondernemer

Emotion Services

01 apr 2005 - Nu (15 jaar, 5 maanden)

Web design, web hosting. ICT advies en ondersteuning Uitgeverij en boek opmaak Beheer technische informatie (AutoCAD, Nordined en StabiCAD)

Technisch Consultant / Projectleider

4D-Solutions BV

01 jul 2002 - 01 aug 2005 (3 jaar, 1 maand)

Het onderhouden van contacten met klanten. Het ondersteunen van gebruikers bij software problemen. Intermediair tussen gebruikers en programmeurs. Het geven van opleidingen. Het schrijven van projectplannen, handleidingen en technische documentatie.

Commercieel directeur / Manager

TopTronics BV

01 nov 2000 - 01 jul 2002 (1 jaar, 7 maanden)

Het leidinggeven en sturen van het personeel. Inkopen en RMA afhandeling. Het contacten van nieuwe klanten. Onderhouden en ontwikkeling website. Verkoop, systeem assemblage en reparatie. Netwerk en Serverbeheer bij diverse bedrijven.

Applicatie ontwikkelaar

SINE Informatisering BV

01 apr 1999 - 01 feb 2000 (9 maanden)

Het ontwikkelen en uitdenken van nieuwe applicaties ten behoeve van ondersteuning en beheer van technische informatievoorziening.

Jr. Accountmanager

SINE Informatisering BV

01 apr 1999 - 01 okt 2000 (1 jaar, 5 maanden)

Het contracteren van nieuwe klanten, waarbij er projectvoorstellen, projectplannen en presentaties gemaakt zijn.

Projectleider

SINE Informatisering BV

01 jun 1998 - 01 dec 1999 (1 jaar, 5 maanden)

Ten behoeve van het conversie project GDS – AutoCAD voor de NV Luchthaven Schiphol diende structurele sturing worden gegeven aan 15 man. PWN – Opstellen richtlijnen t.b.v informatie uitwisseling en bewerking AutoCAD – MicroStation v.v.

Projectleider/ constructeur

SINE Informatisering bv / Ministerie VROM

01 sep 1997 - 01 jun 1998 (8 maanden)

Het ontwerpen en tekenen van elektrische installaties met AutoCad-Nordined

Projectleider automatisering grafische systemen

SINE Engineering BV / NV Luchthaven Schiphol

01 apr 1994 - 01 sep 1997 (3 jaar, 4 maanden)

Applicatie ontwikkeling t.b.v. CAD werkzaamheden. Opstellen teken technische richtlijnen en symbolenbibliotheek.

Tekenaar/ constructeur

SINE Engineering BV / NV Luchthaven Schiphol

01 sep 1991 - 01 apr 1994 (2 jaar, 6 maanden)

Het tekenen van elektrische installaties in GDS CAD.

Tekenaar

SINE Engineering BV / Hoogovens (Corus)

01 aug 1990 - 01 sep 1991 (1 jaar, 1 maand)

Het tekenen van elektrische installaties in MicroCadam. Opzetten tekenstructuur en symbolenbibliotheek MicroCadam.

Electrotechniek

ETS Amsterdam

01 apr 1986 - 01 apr 1990 (4 jaar)

LTS Elektrotechniek

OSB Amsterdam

01 sep 1981 - 01 sep 1986 (5 jaar)

Boek Edwin

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Edwin

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld