Naar hoofdinhoud
Ed

Ed

Senior Consultant

Hengelo, Netherlands

meer bewust doelgericht werken

Maken is een kunst! PLM en PDM software ondersteunt verkoop-, ontwerp-, productie- en onderhoudsprocessen. Een ideaal hulpmiddel om stappen in verbetering te zetten. Ik help om samen deze uitdagingen op te pakken en uit te werken.

Expertises

Autodesk Fusion Lifecycle
LISP
Autodesk AutoCAD Mechanical
Systems engineering
3D-mechanisch ontwerp
Autodesk Vault
Productontwikkeling & innovatie
Product lifecycle management (PLM)
Product data management (PDM)
ECAD & MCAD
Data management & samenwerking
Virtual Reality (VR)
iLogic
CPQ

Ervaring

Senior Consultant

Cadac Group Mfg

01 sep 2020 - Nu (minder dan een maand)

Primair implementeer en ontwikkel ik oplossing in het domein van Configure, Price en Quote (CPQ) en Product Lifecycle Management (PLM). Daarnaast implementeer en ontwikkel ik oplossing in het domein van Product Data Management (PDM)

Industrieel Consultant

SOLID PLM

01 okt 2019 - 01 sep 2020 (10 maanden)

Zelfstandig ondernemer (ZZP) m.i.v. oktober 2019. Via Cadac Xperts wil ik de band die ik heb opgebouwd met Cadac en haar klanten versterken en verdiepen.

Systeem Engineer

Maas Internal LogistiX

01 okt 2018 - 01 okt 2019 (1 jaar)

In dit korte jaar heb ik bij Maas IL het bestaande 2D AutoCAD layout proces kunnen ombuigen naar een 3D AutoCAD layout proces. Door dit te combineren met PDM standaards (Inventor/Vault) kan automatisch in detail het complete systeem in 3D worden geverifieerd.

Senior Consultant Manufacturing

Cadac Group Mfg

01 jul 2000 - 01 okt 2018 (18 jaar, 3 maanden)

In de jaren bij Cadac Group Mfg heb ik met veel bedrijven en hun medewerkers mogen samenwerken. Daarbij lag het zwaartepunt op het creëren en gebruiken van productinformatie in de organisatie. In deze samenwerkingen heb ik mijn 'steentjes' kunnen bijdragen.

ing. Autotechniek

HTS Apeldoorn

01 sep 1980 - 01 sep 1984 (4 jaar)

Afstudeeropdracht: Voertuigsimulatie brandstofverbruik op basis van vrachtwagen luchtweerstandsverbetering in windtunnel TU-Delft

Beoordelingen

5 uit 5

1 beoordeling(en)
5
4
3
2
1

Herstarten Vault systeem na Banjo virus

Bas K, Reesink Production BV 8 maanden geleden

Ons systeem was getroffen door een banjo virus. Hierdoor waren alle bestand geencrypt en moesten de back-ups teruggezet worden. Na het terugzetten van het systeem werkte de Vault server niet meer. Gezien Cadac niet direct iemand beschikbaar had werd Ed Mater als Cadac expert ingezet. Ed heeft dit zeer snel opgepakt en de oorzaak gevonden. Dit heeft hij met ons externe ICT bedrijf afgestemd en gezamenlijk hebben ze ieder hun deel gedaan zodat we weer snel konden draaien. Na de installatie door Ed hebben we gezamenlijk een aantal testen gedaan en kwamen we tot de conclusie dat het systeem weer naar behoren draait.

Boek Ed

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Ed

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld