Naar hoofdinhoud
Arjen

Arjen

Business Consultant

Vianen, Netherlands

Meer dan 15 jaar data management ervaring

Ik zorg dat uw technische informatie eenvoudig, betrouwbaar en veilig voor de juiste personen beschikbaar is. Met uw belangrijkste processen als uitgangspunt vind ik een efficiente oplossing.

Expertises

Cadac Organice Vault
Autodesk Inventor
Autodesk Vault
Autodesk Revit
Microsoft SharePoint
Asset management
Autodesk AutoCAD
3D-modelleren
Data management & samenwerking

Ervaring

Business Consultant

Cadac Group PP&M BV

01 jan 2013 - Nu (7 jaar, 8 maanden)

Adviseren en implementeren van Autodesk Vault, Cadac Organice en SharePoint documentmanagement en documentcontrol oplossingen.

Consultant Organice

Cadac Group PP&M BV

01 jan 2011 - 01 jan 2013 (2 jaar)

Adviseren en implementeren van Cadac Organice en Microsoft SharePoint documentmanagement en documentcontrol oplossingen.

Consultant

CAD & Company

01 jun 2007 - 01 jan 2011 (3 jaar, 6 maanden)

Data Management Consulting. Bedrijven helpen met de invoering van Autodesk Vault. Migraties van verschillende data management oplossingen naar Autodesk Vault.

Application Engineer

CAD & Company

01 jun 2001 - 01 jun 2007 (6 jaar)

Verantwoordelijk voor meer dan 50 Autodesk Vault implementaties en migraties. Het koppelen van ERP en andere applicaties aan de CAD omgeving.

Support Engineer

CAD & Company

01 sep 1999 - 01 jun 2001 (1 jaar, 8 maanden)

Eerste- en tweedelijns support voor CAD en Data Management applicatie. Trainer voor CAD en Data Management applicaties.

CAD Manager

Flowserve

01 sep 1996 - 01 sep 1999 (3 jaar)

Verantwoordelijk voor het digitaliseren van 75.000 tekeningen en het beheren van de data management applicatie voor drie locaties.

ing Werktuigbouwkunde

Hogeschool van Utrecht

01 sep 1991 - 01 jul 1995 (3 jaar, 9 maanden)

Richting productontwerp. Stages bij Van Leer, GTI (Suez), Boskalis. Afgestudeerd op het ontwerp van een maaswijdte meter voor de visserij.

Boek Arjen

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Arjen

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld