Naar hoofdinhoud
unity-review-icon

Derden

PiXYZ Review for Unity

Vanaf €83,33 p/m

PiXYZ Review is de ultieme viewer voor het bekijken van uw CAD-modellen op uw desktop. Gebruik PiXYZ Review in combinatie met Unity om uw CAD-data te optimaliseren en overweldigende 3D-visualisaties te maken. Dankzij de geavanceerde visualisatietools kunt u de optimale weergave creëren. PiXYZ Review ondersteunt het gebruik van een VR-headset voor een interactieve ervaring van uw CAD-model. PiXYZ Review biedt u tevens de mogelijkheid om eenvoudig samen te werken met andere teamleden.

Met PiXYZ Review bent u in staat om verschillende scenario’s te visualiseren met als doel om sneller en beter besluiten te kunnen nemen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Productbeschrijving PiXYZ Review for Unity

Koop PiXYZ Review tegen een scherpe prijs

Wilt u PiXYZ Review kopen? Dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Profiteer van een lage prijs en de beste service.

PiXYZ Review: de geavanceerde 3D viewer

Breng uw 3D-visualisaties naar een hoger level dankzij PiXYZ Review en Unity. PiXYZ Review is de ultieme viewer voor het bekijken van uw CAD-modellen op uw desktop. Profiteer van een efficiënte workflow om uw scenario’s te visualiseren en werk hierdoor sneller en beter.

PiXYZ Review werkt eenvoudig. De software ondersteunt bijna alle CAD-formaten. Op deze manier verliest u geen tijd met het converteren van uw documenten.

Bovendien beschikt u over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface met onder andere handige navigatietools, geavanceerde meettools, PMI, snapshots en schalen.

Met PiXYZ Review stelt u de interacties en gedragingen van uw virtual reality in. Kies uit attributen zoals grijpbaar, kiesbaar of responsief ten opzichte van tools. Daarnaast kunt u ook bewegingsgroepen instellen zoals rotatie en vertaling, pivoteerpuntaanpassing en meer.

Dankzij deze software focust u zich op het resultaat en hoeft u zich niet bezig te houden met het uitzoeken van de werkwijze. PiXYZ Review is namelijk eenvoudig in gebruik. VR-kennis of een virtual reality training is zelfs niet vereist.

PiXYZ Review is uitermate geschikt voor het optimaliseren van uw 3D-model. Visualiseer en bestudeer uw product op een 1:1 schaal door te navigeren, te schalen, product- en fabricage-informatie te verkrijgen, te grijpen, en meer.

Uw PiXYZ Review-licentie eenvoudig bestellen

Bij Cadac Group bestelt u uw PiXYZ Review-licentie snel en eenvoudig tegen een voordelige prijs. Heeft u nog vragen over de software? Onze specialisten helpen u graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Media PiXYZ Review for Unity

Totaal €1.000,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld