Naar hoofdinhoud

Cadac TheModus-trainingen

Leer TheModus optimaal toepassen in uw BIM-proces

Leer hoe u de TheModus features optimaal inzet

BIM is één van de meest revolutionaire en impactvolle innovaties in de geschiedenis van de bouwindustrie. Het brengt heel veel voordelen, optimalisatie en mogelijkheden met zich mee.

Door TheModus juist in te zetten maakt u volop gebruik van deze kansen. Leer hoe u de TheModus features optimaal inzet tijdens een Cadac TheModus-training.

themodus-3-1280

Maak optimaal gebruik van uw TheModus features

Leer hoe u uw projectrisico kunt beperken, uw kwaliteit kunt verbeteren, uw efficiëntie kunt verhogen en uw kosten kunt verlagen met een TheModus-cursus gegeven door de beste BIM-experts van de Benelux.

BIM is een complex proces en afhankelijk van uw functie dient u bepaalde tools te gebruiken. Leer hoe u TheModus features optimaal inzet tijdens een training aangepast aan uw niveau en functie.

training courses cadac

Volg een praktijkgerichte TheModus-training

Bent u architect, adviseur, ingenieur, aannemer of een andere bouwprofessional en maakt u gebruik van TheModus? Voor u bieden we leerrijke trainingen aan om uw BIM-proces te optimaliseren.

Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn en wij richten een TheModus-training op maat in voor u. U krijgt les van een BIM-professional die zijn praktijkervaring meeneemt in uw cursus. 

Geïnteresseerd? Vertel ons meer over uw wensen.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de oplossingen van Cadac.

themodus

Zet niet alleen in op software, maar ook op kennis

Wanneer u TheModus aankoopt bij Cadac beoogt u waarschijnlijk betere resultaten. Omwille van de complexiteit van BIM, Revit en de vele mogelijkheden van TheModus raden wij aan u ook een Cadac TheModus-cursus te volgen zodat u niet alleen betere, maar ook optimale resultaten behaalt.

Cadac staat bekend als de beste BIM-opleider van de Benelux. U kunt rekenen op voordelige en kwalitatieve trainingen van de beste BIM-specialisten. Tijdens onze trainingen houden we steeds rekening met uw niveau en de situatie waarin u TheModus toepast.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van TheModus-trainingen

  • Optimaliseer uw ontwerpsnelheid

    Controleer tijdens het proces of uw ontwerp aan de eisen van de opdrachtgever voldoet. Leer productie verhogende tools in te zetten.

  • Combinatie theorie en praktijk

    Tijdens de training leggen we duidelijk de link met de praktijk aan de hand van voorbeelden, cases en oefeningen.

  • Verkort uw projectdoorlooptijd

    Door TheModus-oplossingen efficiënt in te zetten, verkort u uw projectdoorlooptijd aanzienlijk. Maak gebruik van slimme Revit Families, high-end oplossingen en handige tools om uw projecten sneller te realiseren.

Cadac, all-round BIM-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

TheModus-experts

Boek de beste TheModus-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

TheModus-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

TheModus-software

Koop voordelige TheModus-software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld