Naar hoofdinhoud

Omgevingswet-trainingen

Zet NedOmgeving optimaal in binnen uw organisatie dankzij onze cursussen

Leer in onze trainingen hoe u gebruikers optimaal faciliteert met NedOmgeving

De Omgevingswet is een veelomvattend thema. Waar komen overheidsorganisaties voor te staan in aanloop naar de Omgevingswet?

Om u het vertrouwen te geven, zelf aan de slag te kunnen met de Omgevingswet-software in uw eigen organisatie, verzorgen wij niet alleen trainingen 'op maat', maar ook praktijkgerichte incompany trainingen.

Door middel van concrete praktijkvoorbeelden die aangevuld worden met de benodigde theoretische kennis kun je het geleerde direct in je eigen organisatie toepassen.

cadac training courses

Volg een praktijkgerichte Omgevingswet-training

Bent u applicatiebeheerder, planoloog of juridisch beleidsmedewerker en maakt u gebruik van NedOmgeving? Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn en wij richten een NedOmgeving-cursus op maat in voor u. U krijgt les van een NedOmgeving-professional die zijn praktijkervaring meeneemt in uw training.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer over uw wensen.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze Omgevingswet-oplossingen.

diensten service cadac training

Benut alle mogelijkheden van NedOmgeving

Met NedOmgeving kunt u meer dan alleen juridische teksten maken en dit volgens de standaard koppelen en annoteren. Met behulp van ESRI kunt u ook deels geautomatiseerd de geometrie voor het Omgevingsplan beschikbaar stellen uit bestaande registraties.

Hiermee kunt u uzelf en de gemeente veel werk en tijd besparen. Onze consultants zorgen ervoor, dankzij hun ruime praktijkervaring, dat u direct aan de slag kunt.

Neem contact op

De voordelen van Omgevingswet-trainingen

  • Vanuit theorie en praktijk

    Tijdens de NedOmgeving-cursus leggen we de basis van de applicatie duidelijk uit en leggen we de link met de praktijk aan de hand van voorbeelden, cases en oefeningen. Daarna duiken we dieper in de applicatie en leren we u hoe u gebruik kunt maken van reeds bestaande geometrie.

  • Laat u trainen door de experts

    U kunt vertrouwen op een consultant die uw taal spreekt, begrijpt hoe uw projecten lopen en die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Onze docenten zorgen ervoor, dankzij hun geruime (praktijk-)ervaring, dat u direct aan de slag kunt.

  • Professionele ondersteuning

    Onze consultants hebben een hands-on mentaliteit en combineren uw strategische doelen met een praktische, gestandaardiseerde aanpak. U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

All-round Omgevingswet-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

Omgevingswet-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert.

Bekijk experts
services cadac

Omgevingswet-diensten

Laat u ondersteunen door onze aanvullende diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

Omgevingswet-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld