Naar hoofdinhoud

NedBrowser-trainingen

Verruim uw NedBrowser-kennis met onze trainingen

Maak optimaal gebruik van de eigenschappen van NedBrowser

Scherp uw kennis aan en optimaliseer uw GIS-viewer kennis.

NedBrowser stelt u als gebruiker in staat is om met enkele muisklikken informatie over een locatie te vinden. Zoeken op adres, raadplegen van bestemmingsplannen en het tonen van kadastrale informatie zijn voorbeelden van toepassingen die met NedBrowser eenvoudig worden gerealiseerd.

Bent u op zoek naar een training specifiek gericht op uw situatie? Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn en wij organiseren een training op maat. Hierbij gaan wij op zoek naar de geschikte consultant en houden we rekening met uw niveau en vakgebied. Wilt u meer weten over onze maatwerktrainingen? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Meest gekozen trainingen

Volg een praktijkgerichte training

Bent u applicatiebeheerder, gemeentemedewerker, gis-/geo-specialist en maakt u gebruik van NedBrowser? Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn en wij richten een NedBrowser-training op maat in voor u. U krijgt les van een NedBrowser-professional die zijn praktijkervaring meeneemt in uw cursus.

Niet gevonden wat u zocht? Kies voor een maatwerktraining welke aansluit op uw specifieke opleidings wensen. Laat ons weten welke onderwerpen u graag wilt behandelen in een training. We schakelen een gespecialiseerd consultant in en houden rekening met uw niveau en vakgebied.

Ontdek al onze trainingen

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze datamanagement-oplossingen.

diensten service cadac training

Leer tijdens een training hoe u optimaal gebruik kunt maken van de NedBrowser-software.

Ons trainingsaanbod is gericht op beheerders en gebruikers van NedGraphics-software. Het is essentieel om uw kennis op peil te houden, wilt u het maximale uit uw gegevenslandschap halen. Uw organisatie is erbij gebaat dat de informatiekwaliteit op orde is. Daarnaast willen gebruikers toegang tot de juiste informatie, die relevant is voor hun taak. Uw gebruikers worden met de trainingen van NedGraphics bovendien snel wegwijs gemaakt in de gebruiksvriendelijke user-interfaces van onze applicaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van onze NedBrowser-trainingen

  • Optimalisatie van uw GIS-viewer omgeving

    Beschikt u over alle informatie in één GIS-viewer? Beschikken alle gebruikers over de informatie die nodig is voor hun dagelijkse taken? Leer het van onze ervaren consultants.

  • Combinatie theorie en praktijk

    Onze consultants worden al jarenlang als één van de beste beoordeeld. Tijdens de training leggen we een duidelijke link met de praktijk aan de hand van voorbeelden, cases en oefeningen.

  • Afgestemd op actuele marktontwikkelingen

    Onze consultants kennen uw werkprocessen, in samenhang met de daarbij behorende wet- en regelgeving en daarmee bieden zij de juiste ondersteuning bij uw implementaties.

All-round NedBrowser-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedBrowser-experts

Boek de beste NedBrowser-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

NedBrowser-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

NedBrowser-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld