Naar hoofdinhoud

NedBGT-trainingen

Leer alle functionaliteit van uw BGT-software optimaal inzetten

Niet de software, maar de gebruiker staat centraal!

Omdat uw ontwikkeling centraal staat, hebben we voor onze NedBGT-trainingen individuele leerpaden ontwikkeld door onze trainingen gemoduleerd aan te bieden.

Door samen met ons leerpaden uit te stippelen, kunt u een specialist worden binnen uw vakgebied en haalt u maximaal rendement uit uw NedBGT-software.

trainingen

Volg een praktijkgerichte BGT-training

Onze maatwerktrainingen voor de BGT-oplossingen zijn gegarandeerd effectief door onze persoonlijke en praktijkgerichte aanpak.

U kunt rekenen op voordelige en kwalitatieve trainingen van de beste NedBGT-specialisten. Tijdens onze trainingen houden we steeds rekening met uw niveau en het werkproces waarin u NedBGT toepast.

Wilt u een traning op maat om de NedBGT-software maximaal te benutten in de dagelijkse werkprocessen? Neem dan contact met ons op

Top 4 NedBGT-trainingen

Een breed scala aan NedBGT-trainingen

Wij bieden diverse trainingen aan, afgestemd op uw niveau. Tijdens onze trainingen krijgt u uitleg aan de hand van praktijksituaties, zodat u NedBGT optimaal leert toepassen.

De trainingen van NedBGT zijn bedoeld voor zowel CAD-operatoren, databasebeheerders als applicatiebeheerders.

Onze docenten worden al jarenlang als één van de beste beoordeeld. Ze zijn volwaardig gecertificeerd en worden regelmatig getraind om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dankzij ruime praktijkervaring in uw branche leggen ze graag direct de link tussen de training en de praktijk.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer over uw wensen

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze NedBGT-oplossingen.

diensten service cadac training

Waar en wanneer het u uitkomt

Bent u op zoek naar een specialist die uw medewerkers traint in het gebruik van NedBGT? Boek dan een van onze ervaren consultants, zij kennen uw branche en spreken uw taal.

Met 15 locaties in Nederland en België vindt u altijd een training bij u in de buurt. Via e-Learning, klassikaal, individuele begeleiding of juist een combinatie daarvan. Wij vinden de methode die het best bij u past.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van NedBGT-trainingen

  • Meer dan specialisten

    Krijg les van de beste consultants. Ze kijken niet alleen naar de doelen van het project, maar hebben ook oog voor draagvlak binnen het team voor optimale resultaten.

  • Samen snel aan de slag

    Vertrouw op onze experts om uw medewerkers snel te kunnen inwerken. Wij kennen uw branche en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

  • Consultants die uw taal spreken

    U kunt vertrouwen op een consultant die uw taal spreekt, begrijpt hoe uw projecten lopen en die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche.

Uw all-round BGT-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedBGT-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert

Bekijk experts
services cadac

NedBGT-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten

Bekijk diensten
cadac autodesk software

NedBGT-software

Bekijk ons breed gamma aan software

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld