Naar hoofdinhoud

CTO-trainingen

Een Configure to Order training op maat

Een CTO-training op maat voor uw volledige team

Dankzij Configure to Order maakt u gebruik van gestandaardiseerde producten en processen waardoor u sneller offertes maakt, sneller produceert en een betere onderhoudsservice kunt leveren aan uw klanten. Net zoals bij Engineering to Order ontwikkelt u klantspecifieke producten, alleen maakt u bij CTO gebruik van modulaire onderdelen verwerkt in een configurator die ervoor zorgt dat u leverbare producten aanbiedt die op basis van gestandaardiseerde processen geproduceerd kunnen worden.

De stap van ETO naar CTO belooft doeltreffende resultaten, op voorwaarde dat u en het volledige team het juist inzet. Volg daarom een Configure to Order training bij Cadac. Een CTO-specialist richt een CTO-cursus op maat van uw organisatie in.

training courses cadac

Profiteer van een gestandaardiseerde workflow

Niet alleen uw producten zijn met Configure to Order gestandaardiseerd, maar ook uw workflows. Leer hoe u uw producten en workflows standaardiseert of hoe uw medewerkers gebruik moeten maken van uw nieuwe CTO-processen zoals CPQ, configurators, PDM en PLM.

diensten service cadac training

Praktijkgerichte CTO-training op maat

Al meer dan 30 jaar verdiept Cadac zich in de digitalisering van de maakindustrie. Onze geavanceerde kennis en rijke ervaring vertalen wij voor u in een CTO-cursus. Aangezien Configure to Order bij iedere organisatie anders werkt, raden wij aan een CTO-training op maat van uw organisatie te volgen.

Vertel ons meer over uw leerdoelen. Een ervaren CTO-consultant richt een praktijkgerichte training in op basis van uw kennis, niveau, sector en bestaande processen. Profiteer van geavanceerde kennis, de beste tips en tricks en deskundig advies.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer over uw wensen.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CTO-oplossingen van Cadac.

cadac training courses

Uw partner in de maakindustrie

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Bij Cadac zijn we ervan overtuigd dat Configure to Order antwoord biedt op de vraag en verwachting van uw klant, maar hiervoor heeft u meer nodig dan enkel de juiste CTO-software. De juiste kennis binnen uw organisatie is essentieel om CTO succesvol in te zetten.

Als digital enabler en vertrouwd kennispartner zijn wij dagelijks bezig met het zo efficiënt mogelijk inzetten van CTO in organisaties in de maakindustrie. Onze kennis delen wij graag met u door middel van een praktijkgerichte CTO-training aangepast aan uw organisatie. Zo behaalt u de beste resultaten.

Neem contact met ons op

De voordelen van CTO-trainingen

  • Echte vakspecialisten

    Leer van consultants met een geavanceerde kennis en veel ervaring in uw vakgebied.

  • Praktijkgerichte training

    Profiteer van een training afgestemd op de specifieke situatie van uw bedrijf.

  • Waar en wanneer u wilt

    Volg trainingen op een tijdstip en locatie naar keuze. Wij beschikken over diverse trainingslocaties in Heerlen, Meppel en Vianen of komen ter plaatse.

Cadac, all-round CTO-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CTO-experts

Boek de beste CTO-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

CTO-diensten

Laat u ondersteunen door onze CTO-diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

CTO-software

Koop voordelige CTO-software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld