Virtual Reality & Augmented Reality Masterclass

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 450,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De ontwikkelingen rondom Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) gaan razendsnel. Er komen steeds meer toepassingen voor deze technieken, waaronder het kunnen bekijken van gebouwen op ware grootte die nog niet zijn gebouwd. Tijdens deze Masterclass demonstreren we de mogelijkheden van VR & AR voor alle technische sectoren, vanaf de aannemer tot gemeentes en van 3D modelleur tot BIM manager. Vervolgens gaat u zelf, op basis van uw eigen meegebrachte 3D model, het 3D model game engine ready maken. Daarvan maken we 360 graden renderingen die u dan kan delen met u klanten en opdrachtgevers. Daarna gaan we het echte werk oppakken en creëert u zelf een VR game geschikt voor de Oculus Rift of HTC Vive. Als laatste creëert u ook nog een echte Augmented Reality ervaring, die u direct op onze HoloLens zult ervaren.

Hierdoor kunt u binnen een dag uw bedrijf VR en AR ready maken, u zult uw klanten en opdrachtgevers versteld doen laten staan!

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in Virtual Reality en Augmented Reality en de toepassingen daarvan in uw eigen werkveld. De Masterclass is interessant voor zowel modelleurs, als projectleiders en managers in alle sectoren.

Voorkennis

Geen specifieke modelleer kennis nodig.

Tijdens de Masterclass kunt u een eigen model meebrengen van maximaal 250 MB, het bestandstype moet in te lezen zijn in Navisworks.

Gerelateerde trainingen

BIM Awareness

Bouwkundig Revit Architecture Traject

Trainingsinhoud

  • Kennismaking met VR & AR
  • Het creëren en delen van uw eigen 360 graden renderingen
  • Showcase van mogelijke software oplossingen zoals Stingray, Unity en Unreal Engine
  • Workflow van Navisworks naar Game Engine
  • Het creëren van een interactief en beloopbare ‘virtual reality game’ voor de HTC Vive, Oculus Rift, tablet of smartphone
  • Het creëren van een augmented reality ervaring voor de HoloLens en Smartphone of Tablet


Schrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Vianen
10 december 2018

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap