Virtual Reality & Augmented Reality Masterclass

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 450,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De ontwikkelingen rondom Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) gaan razendsnel. Er komen steeds meer toepassingen voor deze technieken, waaronder het kunnen bekijken van gebouwen op ware grootte die nog niet zijn gebouwd. Tijdens deze Masterclass demonstreren we de mogelijkheden van VR & AR voor alle technische sectoren. Of u nu machines ontwerpt en deze wilt presenteren of u wilt graag een stedenbouwkundig concept interactief tonen. Na deze masterclass weet u wat er benodigd is voor een eigen ontwikkeling en kunt u hier zelfs een start mee gaan maken.
Het eindresultaat zal per cursist anders zijn, het doel zal zijn om uw eigen 3D model, dat u heeft meegebracht, op een interactieve manier te kunnen presenteren aan uw opdrachtgever of klant.

Hierdoor kunt u binnen een dag uw bedrijf VR en AR ready maken, u zult uw klanten en opdrachtgevers versteld doen laten staan!

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in Virtual Reality en Augmented Reality en de toepassingen daarvan in uw eigen werkveld. De Masterclass is interessant voor zowel modelleurs, als projectleiders en managers in alle sectoren.

Voorkennis

Geen specifieke modelleer kennis nodig.

Tijdens de Masterclass kunt u een eigen model meebrengen, probeer dit echter zo klein mogelijk te houden, zodat u hier gemakkelijk mee om kan gaan in de training. Twijfelt u of het model geschikt is voor de training, laat onze experts er dan vooraf naar kijken.

Gerelateerde trainingen

BIM Awareness

Bouwkundig Revit Architecture Traject

Trainingsinhoud

  • Kennismaking met VR & AR
  • Showcase van mogelijke software oplossingen zoals 3ds Max, Unity en unreal Engine
  • Workflow van 3D model naar Game Engine
  • Geometrie, Materials, Lighting
  • Het creëren van een interactief en beloopbare ‘game’ met uw eigen 3d content


Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap