Trainingsvormen

Onze CAD & ICT opleidingen kennen diverse lesmethodes

Stel een vraag Bekijk onze trainingen
autodesk-white.png microsoft-white.png
training.jpg

Academy & Open Leercentrum (OLC)

Bij deze lesmethode gaat u onder deskundige begeleiding in uw eigen tempo aan de slag met de heldere lesstof en praktische oefeningen. In tegenstelling tot klassikale training bent u alleen bezig met onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

Met maximaal 5 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten. U combineert dus alle voordelen van zelfstudie met de voordelen van professionele begeleiding. Wilt u toch liever klassikale training? Dat is geen probleem wanneer u 3 collega’s meeneemt voor dezelfde training.

Klassikaal

Cadac Group heeft bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van klassikale CAD & ICT trainingen. Het is nog altijd de meest vertrouwde lesmethode. En dat is niet voor niets, want direct contact met medecursisten en ervaren docenten motiveert.

In een prettige omgeving zorgen onze ervaren docenten voor de juiste mix van theorie en praktische oefeningen. In een logische opbouw leert u de software doorgronden. Wij streven daarbij naar zoveel mogelijk afstemming binnen de groep. Daarnaast is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen met medestudenten.

opleidingen.jpg
advies.jpg

Op locatie

Training op uw eigen werkplek is uiterst efficiënt. U hoeft niet te reizen, er is veel ruimte voor interactie met uw collega’s en we kunnen de training zelfs aanpassen naar specifieke wensen die voor uw organisatie belangrijk zijn.

Wij maken van uw kantine of vergaderzaal in een handomdraai een volwaardig cursuslokaal. Met onze nieuwste laptops en software gaan u en uw collega’s direct aan de slag.

Deze lesmethode is mogelijk voor al onze trainingen. Bij meerdere deelnemers kan dit zelfs goedkoper zijn dan onze klassikale inschrijvingen. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

e-learning & Blended

Veel Autodesk CAD trainingen en een aantal Microsoft cursussen zijn ook volledig online te volgen. U kunt er ook voor kiezen om e-learning te combineren met klassikale lessen, zodat u het beste haalt uit beide lesmethodes.

De voordelen van e-learning:

  • Volledig online
  • In uw eigen tempo leren
  • Op het tijdstip dat u het beste uitkomt
  • Alleen onderwerpen die voor u van toepassing zijn
  • Op te delen in kleine blokken
  • Bruikbaar als naslagwerk
subscription.jpg
consultancy.jpg

Maatwerk

Bij deze lesmethode stellen we samen met u een uitgekiend opleidingsplan op, volledig afgestemd op de wensen en eisen van uw organisatie. De locatie, duur en lesmethode bepaalt u zelf. Ook of u uw eigen hardware en software gebruikt, of de onze.

Een maatwerk training is uitermate geschikt wanneer u de training specifiek wilt laten aansluiten op de uitdagingen in uw branche. Wij zorgen voor de juiste match met een docent met de juiste praktijkervaring.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap