Reverse Engineering Workshop

  • Duur: Halve dag
  • Prijs: € 225,-
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Soms is er wel een product maar geen ontwerp. Een oud voorwerp, waarvan het ontwerp nooit het digitale tijdperk gehaald heeft, of een product waarvan het digitale ontwerp verloren is gegaan. Dan biedt Reverse Engineering een uitkomst!

We gaan tijdens deze workshop vooral praktisch aan de slag. Neem dus vooral uw eigen product mee of een voorbeeld dat u graag wilt digitaliseren. Met behulp van onze Faro 3D Scanning meetarm in combinatie met Fusion360, Recap en Powershape leren we u in een halve dag hoe u eenvoudig tot een digitaal ontwerp komt.

We raden aan om deze kortere workshop te combineren met de workshop 'Van ontwerp naar 3D print'. Dan neemt u uw ingescande product, het reverse engineering model, direct als 3D print mee naar huis. Is de print te groot waar het meer tijd in beslag neemt, dan krijgt u het natuurlijk toegestuurd.

Doelgroep

Deze workshop is interessant voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van Reverse Engineering.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Gerelateerde trainingen

Van ontwerp naar 3D-print Workshop

Autodesk Fusion 360

PowerShape TrainingTraining aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap