Quality Control Workshop

  • Duur: Halve dag
  • Prijs: € 225,-
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De eisen die aan producten worden gesteld worden steeds hoger. Daarnaast zorgt het maken van 'verpersoonlijkte' producten voor een uitdaging bij de kwaliteitscontrole. Het borgen van kwaliteit is dan ook een continu proces. Als elk product uniek is, hoe ontwikkelen we dan een goede methode voor kwaliteitscontrole?

Tijdens productie moet onder andere de maatvastheid van producten gemeten kunnen worden zodat tijdig maatregelen genomen kunnen worden voor het voldoen van producten aan kwaliteitseisen. Dit geldt niet alleen voor productie en assemblage, ook in seriematige productie. 'In process measurement' draagt hier aan bij!

In deze workshop van een halve dag nemen we u mee in de wereld van 3D scanners en meettasters van FARO. We laten u zien hoe u met 3D measurement software als Autodesk PowerInspect productkwaliteit meet en optimaliseert: voor, tijdens en na het productieproces.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.Training aanvragen

Ontdek Quality Control

Borgen van kwaliteit is een continue proces. Met behulp, van de juiste meettasters, scanners en robots bewaakt u de maatvastheid van producten niet alleen achteraf, maar ook tijdens het productieproces proces. De combinatie van juiste meetapparatuur en software die ‘in process inspectie’ mogelijk maken is hiervoor een randvoorwaarde.

Lees meer

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap