Omscholing Inventor Mechanical Designer

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 6327,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Cursisten zodanig op te leiden, dat zij met de nieuwe werktuigbouwkundige 3D ontwerpmethodieken leren omgaan en vaardigheden hierin ontwikkelen, zodat ze direct na afloop van deze cursus als Mechanical Designer bij een bedrijf kunnen functioneren.

Doelgroep

Mensen, die als Mechanical Designer willen gaan werken en voor enkele maanden overdag beschikbaar zijn om deze training te volgen. Vaak zitten de cursisten in een WW of WAO-situatie of dreigen hierin te raken.

Voorkennis

Ervaring met CAD (AutoCAD) is vereist. De kandidaat heeft technisch inhoudelijke kennis op het werktuigbouwkundig vakgebied, b.v. door een specifieke werkervaring. Verder is het belangrijk dat de kandidaat ervaring heeft met de PC en de reguliere MS Office-programma's en hier soepel mee overweg kan.

Trainingsinhoud

  • Inventor basiscursus 4 dagen
  • Inventor Sheet Metal Design cursus 2 dagen
  • inventor Advanced Part Modeling 2 dagen
  • inventor Advanced Assembly Modeling 3 dagen
  • Coachingsdagen 3 dagen
  • Oefendagen minimaal 24 dagen

Examen informatie

Aan deze omscholing zijn 1 examen verbonden, waarmee de Inventor Certified Professional Certificering behaald kan worden. Deze Autodesk certificering is een wereldwijde accreditatie die kennis en ervaring aantoont met het gebruik van CAD-software. Als betrouwbare bevestiging van je vaardigheden en expertise kan de Autodesk certificering leiden tot versnelde professionele ontwikkeling, verbeterde productiviteit en verhoogde geloofwaardigheid in je werkveld. Behalve een certificaat van je certificering mag je het logo gebruiken op visitekaartjes, email, etc.. en kun je ervoor kiezen op opgenomen te worden in de Autodesk database. Deze certificering kun je alleen halen bij geautoriseerde certificeringcenters, zoals Cadac.Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap