Omscholing AutoCAD CAD Tekenaar

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 6272,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Cursisten zodanig op te leiden, dat zij direct na afloop van deze cursus over de kennis en vaardigheden beschikken om als CAD tekenaar bij een bedrijf te kunnen functioneren.

Doelgroep

Mensen, die als CAD-tekenaar willen gaan werken en voor enkele maanden overdag beschikbaar zijn om deze training te volgen. Vaak zitten de cursisten in een WW of WAO-situatie of dreigen hierin te raken.

Voorkennis

Technisch inhoudelijke kennis op een specifiek vakgebied (bouwkunde, werktuigbouwkunde, electrotechniek, weg- en waterbouw, etc...) is vereist, b.v. door een specifieke werkervaring, waarbij men technische tekeningen heeft moeten lezen. Verder is het belangrijk dat de kandidaat ervaring heeft met de PC en de reguliere MS Office-programma's en hier soepel mee overweg kan.

Trainingsinhoud

  • AutoCAD Basiscursus [niveau 1] 3 dagen
  • AutoCAD Vervolgcursus [niveau 2] 2 dagen
  • AutoCAD Gevorderden [niveau 3] 2 dagen
  • Coachingsdagen 4 dagen
  • Oefendagen 24 dagen

Examen informatie

Aan deze omscholing is 1 examen verbonden, waarmee de Autodesk Certified Professional Certificering behaald kan worden. De Autodesk certificering is een wereldwijde accreditatie die kennis en ervaring aantoont met het gebruik van CAD-software. Als betrouwbare bevestiging van je vaardigheden en expertise kan de Autodesk certificering leiden tot versnelde professionele ontwikkeling, verbeterde productiviteit en verhoogde geloofwaardigheid in je werkveld. Behalve een certificaat van je certificering mag je het logo gebruiken op visitekaartjes, email, etc.. en kun je ervoor kiezen op opgenomen te worden in de Autodesk database. Deze certificering kun je alleen halen bij geautoriseerde certificeringcenters, zoals Cadac Group.Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap