MD-101 Managing Modern Desktops

  • Duur: 5 dagen
  • Prijs: € 469,- per dag
  • Trainingsvorm: Academy

Deze cursus is bedoeld voor IT-Professionals die beheerder van een Windows 10 omgeving zijn of worden.
In deze cursus worden de onderwerpen behandeld, die nodig zijn om examen MD-101 te kunnen afleggen. Samen met Examen MD-100 kwalificeert dit voor de certificering Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate

Doelgroep

Huidige of a.s. beheerders van een Windows 10 omgeving

Voorkennis

Deelnemers dienen kennis te hebben van IT Fundamentals zoals netwerken, en het Windows besturingsssyteem

Cursusvorm

Onder deskundige begeleiding van de beste trainers in uw vakgebied gaat u zelf aan de slag met heldere lesstof en praktische oefeningen. Dankzij kleine klassen met maximaal 5 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor u alle voordelen van individuele studie combineert met de voordelen van professionele begeleiding. Lees meer over onze trainingsvormen.

Digitaal cursusmateriaal

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal cursusmateriaal (dMOC). Wanneer u liever over een papieren versie beschikt (boekvorm), dan kunt u dat bij uw inschrijving kenbaar maken. Hiervoor wordt een toeslag van € 30,- per training gehanteerd.

Trainingsinhoud

  • Deze training is een combinatie van 3 korte aansluitende trainingen:
  • MD-101T01: Deploying the Modern Desktop
  • MD-101T02: Managing Modern Desktops and Devices
  • MD-101T03: Protecting Modern Desktops and Devices

Examen informatie

Na deze cursus kan men examen MD-101 afleggen. Samen met Examen MD-100 kwalificeert dit voor de certificering Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator AssociateSchrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Heerlen
17 juni 2020 18 jun 19 jun 22 jun 23 jun
Heerlen (vol)
17 juni 2020 18 jun 19 jun 22 jun 23 jun

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap