MCSE | Server Infrastructure

  • Duur: 10 dagen
  • Prijs: € 420,- per dag
  • Trainingsvorm: Academy

Dit MCSE pakket bestaat uit een combinatie van 2 trainingen en de bijbehorende examens.
De Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Server Infrastructure certificering bewijst dat u over de vaardigheden beschikt om een efficient en modern datacenter te runnen met kennis van identity management, systems management, virtualization, storage, en networking. Deze bundel is een combinatie van 2 trainingen incl. examens.

Doelgroep

Deze trainingen zijn bedoeld voor IT Professionals, die een Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Server Infrastructure certificering willen behalen.

Voorkennis

U dient diepgaande kennis en werkervaring te hebben met Windows Server 2008 of MCSA Windows Server 2012Windows Server 2012 op MCSA-niveau.

Cursusvorm

Onder deskundige begeleiding van de beste trainers in uw vakgebied gaat u zelf aan de slag met heldere lesstof en praktische oefeningen. Dankzij kleine klassen met maximaal 5 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor u alle voordelen van individuele studie combineert met de voordelen van professionele begeleiding. Lees meer over onze trainingsvormen.

Digitaal cursusmateriaal

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal cursusmateriaal (dMOC). Wanneer u liever over een papieren versie beschikt (boekvorm), dan kunt u dat bij uw inschrijving kenbaar maken. Hiervoor wordt een toeslag van € 30,- per training gehanteerd.

Trainingsinhoud

  • De cursusinhoud kunt u vinden op de pagina’s van de trainingen:
  • MS 20413: Designing and Implementing a Server Infrastructure
  • MS 20414: Implementing an Advanced Server Infrastructure

Examen informatie

exam 70-413: Designing and Implementing a Server Infrastructure
exam 70-414: Implementing an Advanced Enterprise Server InfrastructureSchrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Heerlen (vol)
1 april 2019 2 apr 3 apr 4 apr 5 apr
Heerlen
13 mei 2019 14 mei 15 mei 16 mei 17 mei
Heerlen
24 juni 2019 25 jun 26 jun 27 jun 28 jun

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap