MCSE | Desktop Infrastructure

  • Duur: 10 dagen
  • Prijs: € 420,- per dag
  • Trainingsvorm: Academy

Dit MCSE pakket bestaat uit een combinatie van 2 trainingen en de bijbehorende examens.
De Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Desktop Infrastructure certificering bewijst dat u over de vaardigheden beschikt om desktops te deployen en managen alsook devices, die overal beveiligde toegang bieden. Ook worden vaardigheden in desktop virtualisatie, remote desktop services, en application virtualization aangetoond. Deze bundel is een combinatie van 2 trainingen incl. examens.

Doelgroep

Deze trainingen zijn bedoeld voor IT Professionals, die een Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Desktop Infrastructure certificering willen behalen.

Voorkennis

MCSA Windows Server 2012

Cursusvorm

Onder deskundige begeleiding van de beste trainers in uw vakgebied gaat u zelf aan de slag met heldere lesstof en praktische oefeningen. Dankzij kleine klassen met maximaal 5 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor u alle voordelen van individuele studie combineert met de voordelen van professionele begeleiding. Lees meer over onze trainingsvormen.

Digitaal cursusmateriaal

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal cursusmateriaal (dMOC). Wanneer u liever over een papieren versie beschikt (boekvorm), dan kunt u dat bij uw inschrijving kenbaar maken. Hiervoor wordt een toeslag van € 30,- per training gehanteerd.

Trainingsinhoud

  • De cursusinhoud kunt u vinden op de pagina’s van de trainingen:
  • MS 20415: Implementing a Desktop Infrastructure
  • MS 20416: Implementing Desktop Application Environments

Examen informatie

Exam 70-415: Implementing a Desktop Infrastructure
Exam 70-416: Implementing Desktop Application EnvironmentsSchrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Heerlen
17 juni 2020 18 jun 19 jun 22 jun 23 jun
Heerlen (vol)
17 juni 2020 18 jun 19 jun 22 jun 23 jun

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap