MCSA | Windows 8

  • Duur: 10 dagen
  • Prijs: € 420,- per dag
  • Trainingsvorm: Academy

Dit MCSA Windows 8 pakket bereidt u voor op de MCSA Windows 8 certificering en bestaat uit een combinatie van twee MCSA Windows 8 trainingen en de bijbehorende examens:
MS 20687 Configuring Windows 8.1 (examen 70-687)
MS 20688 Managing and Maintaining Windows 8.1 (examen70-688)

Doelgroep

IT-Professionals die een MCSA Windows 8 certificering willen halen.

Cursusvorm

Onder deskundige begeleiding van de beste trainers in uw vakgebied gaat u zelf aan de slag met heldere lesstof en praktische oefeningen. Dankzij kleine klassen met maximaal 5 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor u alle voordelen van individuele studie combineert met de voordelen van professionele begeleiding. Lees meer over onze trainingsvormen.

Digitaal cursusmateriaal

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal cursusmateriaal (dMOC). Wanneer u liever over een papieren versie beschikt (boekvorm), dan kunt u dat bij uw inschrijving kenbaar maken. Hiervoor wordt een toeslag van € 30,- per training gehanteerd.

Trainingsinhoud

  • De cursusinhoud kunt u vinden op de pagina’s van de desbetreffende Windows 8 trainingen:
  • MS 20687 Configuring Windows 8.1
  • MS 20688 Managing and Maintaining Windows 8.1

Examen informatie

Deze 2 trainingen bereiden u voor op de examens 70-687 en 70-688, waarmee u de MCSA-certificering Windows 8 kunt halen.Schrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Heerlen
24 juni 2019 25 jun 26 jun 27 jun 28 jun

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap