Internet of Things (IoT) Workshop

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 450,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

We worden inmiddels overspoeld door de buzzwords rondom het Internet of Things, ofwel IoT. Daarbij verliezen we soms uit het oog waar het in de praktijk om gaat: informatie verzamelen over het gebruik en de omstandigheden van uw product om gebruikers een nog beter product of dienst aan te bieden. Maar hoe werkt dat dan? En hoe krijgt u dat voor elkaar?

In deze workshop nemen we u graag mee in de wondere wereld van sensoren, Fusion 360, Eagle, Fusion Connect, big data. Naast het verzamelen van data gaan we u laten zien hoe u deze ook het beste kunt analyseren.

Dit doen we aan de hand van een praktisch voorbeeld, waarbij we ons vooral richten op het proces en de benodigde systemen, en minder op uw kennis van hardware, programmeertalen en elektronica. We ontwerpen een sensor voor uw product, we gaan die sensor produceren of simuleren met behulp van eenvoudige elektronica, en we koppelen die sensor aan een IoT platform (Fusion Connect) zodat we de data kunnen analyseren.

Doelgroep

Iedereen die geïnteresserd is in de praktisch toepassing van Internet of Things (IoT).

Voorkennis

Voor deze IoT workshop is geen specifieke voorkennis vereist.Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap