Generative Design Workshop

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 650,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Nieuwe ontwerp- en productietechnieken bieden ongekende mogelijkheden voor het optimaliseren en produceren van producten. Met Generative Design optimaliseert u een productontwerp nog verder naar sterkte, stijfheid en gewicht. Dankzij 3D-productietechnieken zijn deze producten nu ook eenvoudig en betaalbaar te fabriceren.

Naast Generative Design laten we u kennis maken met eindige elementen analyse (FEA) en build simulatie. Hiermee verkorten we de doorlooptijd van de ontwerpcyclus nog verder, met toch een grotere betrouwbaarheid en zekerheid dat het eindproduct voldoet aan de eisen.

In deze workshop maakt u kennis met de mogelijkheden van software zoals Autodesk Fusion360, Dynamo, Nettfab en Dreamcatcher. We gaan nu niet in op het bedienen van de knopjes, maar we zoomen uit op het grote geheel. Hoe helpt deze software u nog sneller, beter en goedkoper innovatieve producten te produceren?

Graag nemen wij u mee door een Generative Design workflow. Dit doen we aan de hand van een concreet product. Dat kan met ons eigen voorbeeld, of met een specifiek onderdeel of product van uw bedrijf als u deze workshop boekt met een aantal collega’s.

We raden u aan om deze workshop te combineren met de workshop 'Van ontwerp naar 3D print'.

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in innovatieve ontwerp- en productietechnieken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Gerelateerde trainingen

Van ontwerp naar 3D-print Workshop

Autodesk Fusion 360

Autodesk DynamoTraining aanvragen

Ontdek Generative Design

Generative Design is een revolutionaire manier van ontwerpen. Hiermee creëert niet u, maar uw computer sneller dan ooit legio ontwerpopties. U hoeft slechts aan de slag met de optie die het best aansluit op uw specifieke wensen, volledig geoptimaliseerd op materiaalgebruik, productiemethodes en kosten.

Lees meer

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap