CAD-CAM Workshop

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 450,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Waar CAD gaat over het ontwikkelen en vormgeven van producten, gaat CAM over het daadwerkelijk produceren van het product. CAD-CAM gaat over de automatisering van dit proces. Met een CAD-CAM workflow genereert u CAM productiebestanden direct of zelfs automatisch uit de CAD ontwerpbestanden. Om tijd te besparen en fouten te voorkomen bij het maken CNC-programma's moet natuurlijk wel de juiste informatie in het CAD model beschikbaar zijn.

In deze CAD-CAM workshop nemen we u mee in de overgang van CAD naar CAM. We helpen u om deze workflow te integreren. Aan de hand van een praktisch voorbeeld laten we u een verbeterde workflow zien die optimaal rekening houdt met de fabricagemethode. Met deze kennis gaan ontwerpers en operators flinke tijdwinst boeken met minder faalkosten.

Voor deze CAD-CAM training gebruiken we diverse Autodesk software zoals Fusion 360, Powermill, Feature CAM, HSM.

Gerelateerde trainingen

Autodesk Fusion 360

PowerMill 5 assige CAM Training

FeatureCAM 2D Draai Training

FeatureCAM 2D-2.5D Frees Training

FeatureCAM 5-assige Frees Training

FeatureCAM 3D Frees TrainingTraining aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap