C3A-training Revit

  • Duur: Halve dag
  • Prijs: € 250,-
  • Trainingsvorm: Klassikaal

C3A-Extensies met MS-Office is een nieuwe werkmethodiek om bestekken en meetstaten met Word en Excel te genereren. Ook is BIM-met-Revit bij de architecten absoluut de meest toegepaste BIM-methodiek, waardoor virtuele gebouwmodellen met Revit steeds gedetailleerder worden uitgewerkt. Sinds dit jaar wordt het nodige voorbereid om alle te meten objecten en materialen van de bestek-codering te voorzien, om zo volautomatisch uitstekende meetstaat-tabellen met codering van de bestekken automatisch op te bouwen.

Met de C3A Extensie-modules wordt vooral de synergie tussen het BIM-model in Revit en de meetstaten en bestekteksten met Excel en Word verder geoptimaliseerd.

Op deze cursusdag wordt de modelleer-methodiek in Revit en vooral de bijhorende Schedule- en Quantity-tabellen in detail doorgenomen. Deelnemers verkrijgen beter inzicht én kunnen gemakkelijk aanpassingen en uitbreidingen voorzien. Ook de Export vanuit Revit en de Import in Excel (via de C3A-procedure) komt in detail aan bod.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor nieuwe C3A-gebruikers met voorkennis van Office, die snel een goed inzicht willen krijgen in de C3A-werkmethodiek. In de training worden een aantal specifieke Revit-technieken in detail uiteengezet.

Voorkennis

Revit, Word (basis), Excel (basis)

Gerelateerde trainingen

C3A Training Meetstaat

C3A Training Bestek

Trainingsinhoud

  • Overzicht werkmethodiek en synergie Autodesk Revit & MS Office via de C3A-Extensies
  • BIM met Revit: organiseren van de bouwdata in Revit via de keynotes en schedule tables
  • Optimaleren van de Revit-modellering voor de juiste meetstaat-extractie
  • Export vanuit Revit en Import in Excel via de nieuwste C3Admin


Schrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Vianen
12 december 2018

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap