BIM Traject

  • Duur: 3 dagen
  • Prijs: € 395,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De ontwikkelingen in de markt op het gebied van BIM gaan razendsnel. Om bij te blijven is het essentieel om uw software skills en BIM kennis up-to-date te houden. Volg onze unieke, software onafhankelijke BIM trainingen en neem een voorsprong op uw concurrentie. U bepaalt zelf op welk niveau u instapt.

Doelgroep

De BIM Awareness dag is een ideaal instappunt en must voor iedereen die start of te maken krijgt met BIM-projecten. Het is een volledig product onafhankelijke cursusdag waarna u desgewenst kunt doorstromen naar productgerelateerde opleidingen zoals Revit.

Dé BIM Beleving dag is dé training voor niet-modelleurs, projectleiders en anderen die direct of indirect betrokken zijn bij BIM-Projecten. We doorlopen samen aan de hand van een Revit Model de verschillende stadia van een BIM project. Tevens laten we u de mogelijkheden zien van nieuwe technologieën zoals virtual reality.

De BIM Managers dag is geschikt voor modelleurs als niet-modelleurs met enige ervaring in BIM projecten. De training stoomt u klaar voor de sturende rol als BIM Manager. Na deze training bent u in staat om zelfstandig een BIM project in goede banen te leiden, te controleren, te sturen, data te extraheren en deze op een juiste manier te delen.

Voorkennis

Voor de BIM Awareness training is geen voorkennis vereist. Voor de BIM Beleving en BIM Managers training is ervaring met BIM-projecten gewenst.

Gerelateerde trainingen

BIM Awareness

BIM Opleiding: BIM Beleving

BIM Managers

Trainingsinhoud

  • De specifieke trainingsinhoud vindt u bij de gerelateerde trainingen.


Schrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Vianen
3 april 2018 4 apr 5 apr
Heerlen
12 juni 2018 13 jun 14 jun
Vianen
26 juni 2018 27 jun 3 jul
Vianen
10 oktober 2018 11 okt 12 okt
Vianen
22 november 2018 29 nov 6 dec

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap