BIM Traject

  • Duur: 3 dagen
  • Prijs: € 395,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De ontwikkelingen in de markt op het gebied van BIM gaan razendsnel. Om bij te blijven is het essentieel om uw software skills en BIM kennis up-to-date te houden. Volg onze unieke, software onafhankelijke BIM trainingen en neem een voorsprong op uw concurrentie. U bepaalt zelf op welk niveau u instapt.

Doelgroep

De BIM Awareness dag is een ideaal instappunt en must voor iedereen die start of te maken krijgt met BIM-projecten. Het is een volledig product onafhankelijke cursusdag waarna u desgewenst kunt doorstromen naar productgerelateerde opleidingen zoals Revit.

Dé BIM Beleving dag is dé training voor niet-modelleurs, projectleiders en anderen die direct of indirect betrokken zijn bij BIM-Projecten. We doorlopen samen aan de hand van een Revit Model de verschillende stadia van een BIM project. Tevens laten we u de mogelijkheden zien van nieuwe technologieën zoals virtual reality.

De BIM Managers dag is geschikt voor modelleurs als niet-modelleurs met enige ervaring in BIM projecten. De training stoomt u klaar voor de sturende rol als BIM Manager. Na deze training bent u in staat om zelfstandig een BIM project in goede banen te leiden, te controleren, te sturen, data te extraheren en deze op een juiste manier te delen.

Voorkennis

Voor de BIM Awareness training is geen voorkennis vereist. Voor de BIM Beleving en BIM Managers training is ervaring met BIM-projecten gewenst.

Gerelateerde trainingen

BIM Awareness

BIM Opleiding: BIM Beleving

BIM Managers

Trainingsinhoud

  • De specifieke trainingsinhoud vindt u bij de gerelateerde trainingen.


Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap