AZ-100 Microsoft Azure Infrastructure & Deployment

  • Duur: 5 dagen
  • Prijs: € 469,- per dag
  • Trainingsvorm: Academy

Deze cursus behandelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om als Azure beheerder te kunnen functioneren en bereidt voor op examen AZ-100 en de Microsoft Certified Azure Administrator certificering.
Deze cursus is een combinatie van 5 losse 1-daagse trainingen, die nu als een efficiente package worden aangeboden.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor aankomende Azure Administrators die cloud services gaan beheren, bestaande uit storage, security, networking.

Cursusvorm

Onder deskundige begeleiding van de beste trainers in uw vakgebied gaat u zelf aan de slag met heldere lesstof en praktische oefeningen. Dankzij kleine klassen met maximaal 5 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor u alle voordelen van individuele studie combineert met de voordelen van professionele begeleiding. Lees meer over onze trainingsvormen.

Digitaal cursusmateriaal

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal cursusmateriaal (dMOC). Wanneer u liever over een papieren versie beschikt (boekvorm), dan kunt u dat bij uw inschrijving kenbaar maken. Hiervoor wordt een toeslag van € 30,- per training gehanteerd.

Trainingsinhoud

  • Deze cursus bestaat uit de volgende 5 modules:
  • AZ-100T01: Manage Subscriptions and Resources
  • AZ-100T02: Implementing and Managing Storage
  • AZ-100T03: Deploying and Managing Virtual Machines
  • AZ-100T04: Configure and Manage Virtual Networks
  • AZ-100T05: Manage Identities

Examen informatie

Na het volgen van deze cursus kan de deelnemer het examen AZ-100 afleggen. Samen met examen AZ-101 en AZ-102 levert dit de Microsoft Certified Azure Administrator Associate certificering op.Schrijf u nu in

Schrijf u nu in

Datums & locaties

Heerlen
17 juni 2020 18 jun 19 jun 22 jun 23 jun
Heerlen (vol)
17 juni 2020 18 jun 19 jun 22 jun 23 jun

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap