Autodesk Certified Professional Examen

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 150,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De Autodesk Certified Professional certificering is een wereldwijde accreditatie voor design professionals. Certificeringen zijn beschikbaar voor veel Autodesk producten zoals AutoCAD, AutoCAD Architecture, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Inventor, Autodesk Revit Architecture.

Doelgroep

Voor iedereen die zich wilt certificeren met een officieel Autodesk Certificering. Met deze Autodesk certificering kunt u aantonen dat u kennis en ervaring heeft met het gebruik van CAD-software. Als betrouwbare bevestiging van uw vaardigheden en expertise kan de Autodesk certificering leiden tot versnelde professionele ontwikkeling, verbeterde productiviteit en verhoogde geloofwaardigheid in uw werkveld. Behalve een certificaat van uw certificering mag u het logo gebruiken op visitekaartjes, email, etc.. en kunt u ervoor kiezen op opgenomen te worden in de Autodesk database. Deze certificering kunt u alleen halen bij geautoriseerde certificeringcenters, zoals Cadac.

Voorkennis

Minimaal 6 maanden praktische werkervaring met de software is vereist om dit examen te kunnen halen

Trainingsinhoud

  • Het Autodesk Certified Professional examen duurt 2 uur en bevat 35 Engelstalige opdrachten, zowel multiple choice als performance based die met de betreffende software uitgevoerd moeten worden.
  • Voor niet Engelstalige sprekers kunnen wij een verlenging van 2 uur aanvragen, waardoor zij 4 uur de tijd krijgen om het examen af te ronden.

Examen informatie

De examens worden afgelegd in Heerlen, Gouda, Vianen of Meppel.Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap