AR / VR Workshop

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 450,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

De ontwikkelingen rondom Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) gaan razendsnel. Er komen steeds meer praktische toepassingen voor deze technieken beschikbaar. Met de komst van de Microsoft Hololens (AR-bril) en soortgelijke oplossingen is er een scala van mogelijkheden ontstaan voor het visualiseren van virtuele producten in werkelijke omgevingen.

Een nog te produceren onderdeel of product laten zien, een nog niet gekochte machine in de productiehal zien staan, door een nog te bouwen fabriekshal wandelen, visualiseren van montage- en onderhoudshandelingen. Het kan!

In deze workshop gaat u ontdekken welke mogelijkheden deze techniek voor uw bedrijf kan betekenen. Onze AR experts gaan u leren hoe u dit kunt realiseren. Met welke techniek, welke software en welke hardware. Het ligt nu echt binnen handbereik en heel betaalbaar, geschikt voor elk bedrijf van klein tot groot.

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in de praktische mogelijkheden van Augmented en Virtual Reality.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.Training aanvragen

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap