Cadac Education Center

De grootste opleider van de Benelux

Bij ons volgt u voordelige CAD, CAM en ICT trainingen, cursussen en opleidingen van de allerhoogste kwaliteit. We zijn niet voor niets al jarenlang officieel Autodesk en Microsoft Authorized Training Center.

Ervaren docenten
Onze docenten worden al jarenlang als één van de beste beoordeeld. Ze zijn volwaardig gecertificeerd en worden regelmatig getraind om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dankzij ruime praktijkervaring in uw branche leggen ze graag direct de link tussen de training en de praktijk.

Waar en wanneer het u uitkomt
Met 15 locaties in Nederland en België vindt u altijd een training bij u in de buurt. Via e-Learning, klassikaal, individuele begeleiding of juist een combinatie daarvan. Wij vinden de methode die het best bij u past.

Waarom Cadac Group?

  • 15 locaties in Nederland & België
  • 31.657 tevreden cursisten sinds 1987
  • Autodesk Authorized Training & Certification Center
  • Microsoft Training Center

Trainingen (245)

Merk
Alle merken Toon minder
Pakket
Alle pakketten Toon minder

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?