Naar hoofdinhoud
2018-ico-autodesk-inventor

Autodesk

Training Inventor Update

Vanaf €350,- p.p. per dag

Maak kennis met de nieuwste en verbeterde tools van Autodesk Inventor 2022 gedurende de 1-daagse training Inventor 2022 Update. Dankzij deze workshop krijgt u de nieuwste Inventor-tools onder de knie!

Deze training is gericht op ervaren Inventor-gebruikers die reeds een sterke kennis van parametrisch ontwerpen, assembly design en andere functionaliteiten van Inventor hebben.

Type
Locatie

Deze training duurt 1 dag

plaats beschikbaar plaatsen beschikbaar Training gaat definitief door
Deelnemers
.

Naam nog niet bekend (later kunt u deze gegevens aanvullen)

Deelnemer - Wijzigen
Nieuwe deelnemer Indien naam nog niet bekend kunt u de velden leeglaten

Bij meer dan 5 deelnemers is een bedrijfstraining goedkoper

Cadac Virtual Desktop

Inhoud training

 • UI Enhancements
 • Command UI and Productivity Enhancements
 • Performance Improvements
 • Part Enhancements
 • Translation and Interoperability
 • Assembly Enhancements
 • Productivity Tools
 • Tube & Pipe
 • Design Accelerator/Shaft Generator
 • Joint Creation Enhancement
 • Mirror Components/Sheet Metal Enhancement
 • Support for Threads in Assemblies
 • Frame Generator Enhancements
 • Feature Productivity, Workflow, and UI Enhancements

Lesmateriaal

Alle benodigde lesmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Cadac Virtual Desktop

De training wordt middels onze “Cadac Virtual Desktop” als App op uw eigen hardware aangeboden. Onze virtuele desktop draait in de cloud en is direct gereed voor de training, doordat deze al volledig is geïnstalleerd en voorzien van de vereiste licenties en bijbehorende trainingsmaterialen.

Enige vereiste is dat deze app geïnstalleerd kan worden en dat er een internetverbinding beschikbaar is met ca. 5-10Mbit bandbreedte per cursist.

Aanvullende informatie

Indien u gebruik wilt maken van de Vlaamse KMO-subsidie neemt u best eerst contact op. 

Neem contact op

 

Bestel deze training

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld