Naar hoofdinhoud
2020-ico-autodesk-featurecam

Autodesk

Training Autodesk Fusion 360 with FeatureCAM CNC-draaien

Vanaf €150,- p.p. per dag

Tijdens de training Autodesk Fusion 360 with FeatureCAM CNC-draaien krijgt u de basistechnieken en enkele meer geavanceerde technieken voor het programmeren van onderdelen voor een CNC-draaibank onder de knie. Na deze training bent u in staat een volledig 3D-solid model te programmeren van setup voor CNC-draaionderdelen tot toolpaden tot het genereren van G-code. Leer de verschillende draaibewerkingen en leer hoe en met welke opties u uw gewenste toolpad verkrijgt.

Bent u CAM-programmeur en wilt u gaan werken met Autodesk Fusion 360 met FeatureCAM dan is deze cursus zeker interessant voor u! Cadac Group staat in de Benelux bekend als voordelige en kwalitatieve trainer. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en delen graag hun kennis met u.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld