Naar hoofdinhoud
2018-ico-autodesk-fusion-360

Autodesk

Training Fusion 360 CAM CNC Frezen 2D-2½D

Vanaf €350,- p.p. per dag

Tijdens de training Autodesk Fusion 360 CAM CNC Frezen 2D-2½D traint onze expert u in het gebruik van de 2D-2½D freesstrategieën door middel van praktijksituaties. U leert tijdens deze training: stock definiëren, tools genereren, 2D-2½D toolpaden maken, boorbewerkingen programmeren, simuleren en meer. Deze cursus is in het bijzonder gericht op CAM-programmeurs. Wilt u deze training graag volgen, dan raden wij u aan een basiskennis van Fusion 360 te hebben en de training CAD voor CAM te volgen.

Cadac Group staat in de Benelux bekend als voordelige en kwalitatieve trainer. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en delen graag hun kennis met u.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld