Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Cadac Group

Training BIM Awareness

Vanaf €395,- p.p. per dag

Kies voor de 1-daagse training BIM Awareness om kennis te maken met de mogelijkheden van BIM. U leert wat Building Information Modeling (BIM) precies inhoudt, wat de toegevoegde waarde is en welke ontwikkelingen er gaande zijn. Na deze cursus heeft u niet alleen gedegen basiskennis over BIM, maar weet u ook hoe BIM in de praktijk werkt.

Deze BIM-training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in BIM, zoals opdrachtgevers, architecten, adviesbureaus, constructeurs, teken- en detacheringsbureaus, installateurs, toeleveranciers, bouwbedrijven, installatieadviesbureaus, projectontwikkelaars, overheid en beheerders van gebouwen. Er is geen vooropleiding vereist.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld