Naar hoofdinhoud
icon-transoft-solutions-suite

Transoft

TORUS

Vanaf €105,83 p/m

TORUS, de software voor het efficiënt ontwerpen van moderne rotondes, tilt de productiviteit van uw werkproces naar een hoger niveau met volledige controle en feedback tijdens het rotondeontwerp-proces. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om optimale enkelstrooks, meerstrooks en Turborotondes te ontwerpen, die voldoen aan de veiligheids- en doorstromingseisen.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om TORUS toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial TORUS

Een brede blik op het rotonde-ontwerp
TORUS biedt het juiste gereedschap om rotondes slimmer en efficiënter te ontwerpen. Maak een eerste geometrische opzet van een enkelstrooks, meerstrooks of turborotonde en ontvang vervolgens real-time feedback over de aanbevolen afmetingen. In het bewerkingsproces krijgt u direct inzicht of de rotonde voldoet aan de gestelde veiligheids- en doorstromingeisen.

Aangestuurd door het bewezen AutoTURN algoritme, is TORUS het eerste rotonde-ontwerppakket waarbij rijcurven bepalend zijn voor de geometrische vormgeving van de rotonde. Deze innovatieve benadering maakt het mogelijk om real-time en interactief te ontwerpen en dynamisch de layout van de rotonde te bewerken. Het gebruiksgemak en de flexibele wijze waarop doorrijsnelheden, zichtlijnen en bochtstralen inzichtelijk worden gemaakt, zijn features die de ontwerpers gelijk zullen opvallen en waarderen.

Ingenieurs met verschillende ervaringsniveaus vinden TORUS van onschatbare waarde voor alle fasen van het ontwerpproject.

Altijd up to date met Maintenance Assurance Program (MAP)
De software wordt geleverd als abonnementslicentie en is inclusief het Maintenance Assurance Program (MAP). Met het MAP heeft u o.a. recht op software upgrades, helpdeskondersteuning en houdt uw voertuigbibliotheken up to date. De abonnementslicentie inclusief MAP wordt u aangeboden voor het 1e jaar. Hierna wordt het abonnement automatisch met 1 jaar verlengd.

Voor onderhoud en ondersteuning van deze software gelden de daarbij behorende voorwaarden vermeld in de software license agreement.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf gratis beleven?

Trial aanvraagMedia TORUS

Totaal €1.270,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld