Naar hoofdinhoud
cadac-themodus-400

Cadac

TheModus Professional

Vanaf €135,- p/m

Een snelle ROI op investering in BIM werkplekken is nog nooit zo binnen bereik geweest. Of het nu gaat om de toegang tot een uitgebreide en gestandaardiseerde BIM bibliotheek, slimme ontwerptools of handige hulpmiddelen om repeterende foutgevoelige handelingen te automatiseren. Met TheModus Professional heeft u een complete BIM gereedschapskist in handen die u bovenop Revit het hoogst mogelijke productie- en efficiëntieniveau biedt.

Cadac ontwikkelde een tal van BIM-tools en verzamelde ze allemaal in TheModus Professional. Met de software verhoogt u de kwaliteit van de modellen en bespaart u gegarandeerd vele manuren in uw BIM-projecten. TheModus Professional omvat, naast alles wat TheModus Essential biedt, tevens een uitgebreide set aan hulpmiddelen en ontwerptools zoals annotaties en slimme ontwerp wizzards om productiviteit te verhogen en het BIM proces te ondersteunen. Met TheModus Professional genereert u, onder andere, in een handomdraai alle noodzakelijke views op basis van informatie uit het Revit-model, denk daarbij aan verkoop-, bouw-, installatie- en productietekeningen van een compleet BIM-project, maar ook detail-documentatie, verkoopboeken en bestek cq uitvoeringsplannen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om TheModus Professional toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving & Trial TheModus Professional

Gebruikt uw organisatie Autodesk Revit? Ervaart u dat het ontwerpproces langer duurt, meer werk en meer fouten introduceert, en dat u dus hogere kosten maakt? Ziet u dat er ondanks de investeringen in software en training nog veel handmatige handelingen moeten worden uitgevoerd? Ontdek waarom het verstandig is om met TheModus Professional aan de slag te gaan.

Met een beperkte investering haalt u een hoger rendement uit uw Revit-werkplek, produceert u meer en beter teken- en modelleerwerk met hetzelfde team. Gebruikt uw organisatie nog geen Revit, maar overweegt u om het in te gaan zetten? Maak dan een vliegende start en ontsluit de kracht van Revit door te combineren met TheModus Professional! 

Met TheModus Professional introduceren we gek genoeg geen nieuwe ontwerpfuncties: we doen met Revit wat met Revit kan. Met TheModus Professional haalt u gewoonweg meer uit uw Revit-werkstation. Daarbij is TheModus werkmethodiek onafhankelijk: er is geen binding tussen software en objectenModellen opgebouwd met TheModus Professional kunnen gewoon ingelezen en gebruikt worden door modelleurs die niet over TheModus beschikken. Hiermee voorkomt u dus een hinderlijke “Vendor lock-in 

Naast de toegang tot gestandaardiseerde content via de open Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB)de TheModus bibliotheek en de Customer Library gaan we nu echt BIM-men. Met TheModus Professional gaan we sneller en efficiënter werken. We hebben ervaringen waarbij de tijd voor generatie en opmaak van documentatie teruggebracht is van een week naar maximaal een halve dag, eigenlijk veranderd ROI in ROT: Return On Time! De functionaliteiten zijn ontwikkeld om: 

 • Ontwerpbeslissingen te nemen op basis van vooraf gemaakte afspraken of normen; 
 • Het terugdringen van handmatige, repeterende, foutgevoelige handelingen; 
 • BIM-projecten binnen gestelde planning en budget te realiseren 

We laten dan nog buiten beschouwing, de frustraties van steeds opnieuw het wiel uit moeten vinden, het verzamelen van gegevens en onnodige arbeidsintensieve controles en correcties!  

Een greep uit de functionaliteiten van TheModus Professional: 

 • Documentatie functies: voor het genereren van documentatiebladen van het model  
  • Daarbij geautomatiseerd maatvoeren 
 • Een scala aan annotatie hulpmiddelen 
 • Slimme werktuigbouwkundige hulpmiddelen voor bochten en T-stukken 
 • Snel een beugelplan opstellen met de beugelroutine 
 • Een verdeelfunctie voor bijvoorbeeld het plaatsen van armaturen 
 • Generatie van schematische weergaven van elektra installaties 
  • Ook snel te wijzigen! 
 • Zwaartepunt bepaling van een BIM-model 
  • Bijvoorbeeld voor de plaatsbepaling van de hijsankers op een bouwwerk of deel 
 • Automatisch plaatsen prefab- en positienummers 
 • Sparingfuncties voor het traceren en coördineren van sparingaanvragen.
 • Autodesk Revit ondersteunt het doorrekenen van leidingnetten conform Nederlandse standaarden niet. Dankzij onze koppeling met DGMR-software. kunt u het doorrekenen van leidingnetten voor gas, tapwater, CV en luchtkanalen optimaal uitvoeren in Revit conform NEN, ESO en ISSO. 

Met TheModus Professional gaan we eindelijk de I van BIM gebruikenU bespaart gegarandeerd honderden werkuren in uw BIM-projecten, en voorkomt u frustratie en aanzienlijk faalkosten tijdens uw BIMproces. 

 

TheModus Model Extender

Met de TheModus Model Extender gaan we nog een stap verder in het BIM-proces. Het zorgvuldig opgebouwde BIM-model kan gaan functioneren als databron voor verdere processen, denk aan calculatie, werkvoorbereiding, logistiek, beheer & onderhoud en rekenacties. TheModus Model Extender vormt een koppelvlak met bijvoorbeeld ERP: nooit meer handmatig tekeningen beoordelen en aantallen, lengtes etc uitlezen, interpreteren en handmatig invoeren. 

TheModus Model Extender helpt u om middels voor-gedefinieerde tabellen BIM modellen uit te lezen en via XML uitwisseling in te lezen in de ERP omgeving en vice versa! Wilt u meer informatie over TheModus Model Extender? Klik dan hier 

Trial

Ontdek Cadac TheModus Professional. Wilt u deze krachtige oplossing zelf 30 dagen gratis beleven?

Trial aanvraag

Systeemeisen TheModus Professional

 • Operating System: Microsoft Windows 7 / 8.1 / 10, 64 bits
 • Autodesk Revit versies: We ondersteunen de Revit versies 2018, 2019, 2020 en 2021. Revit 2022 wordt later dit jaar toegevoegd.
 • Microsoft .NET Framework 4.7
 • Internet browser: Google Chrome

Bestel dit product

Totaal €4.860,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld