Sharepoint Project Management

Manage uw projecten met Cadac Organice Suite. Beter dan ooit.

Maak een afspraak Stel een vraag

100% grip op projecten met Cadac Organice Suite

Een project is onder controle wanneer haar documenten onder controle zijn. U wilt graag informatie bekijken vanuit helikopterview en inzoomen op deelgebieden die op dat moment belangrijk zijn. Zo plant u uw middelen goed in, zorgt u ervoor dat het project op schema blijft en haalt u uw deadlines.

Graag laten we u kennis maken met Cadac Organice Suite voor project management in SharePoint. Met de dashboards in Cadac Organice Suite monitort u in één oogopslag de voortgang van uw projecten. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met Cadac.

Lees meer

Met de Cadac Organice Suite monitort u eenvoudig de voortgang van uw projecten. U haalt weer moeiteloos uw deadlines.

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers
organice-vault-engineering-data-small.jpg

Wat kan SharePoint Project Management voor u betekenen?

Project Management in SharePoint kan voor u de oplossing zijn als weer 100% grip wilt krijgen op uw projecten. Dé manier om dit te realiseren is Cadac Organice Suite. Diverse tools in de Cadac Organice Suite zorgen ervoor dat u Microsoft Sharepoint optimaal gebruikt voor Project Management. Wilt u meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

Als Microsoft Gold Partner biedt Cadac Group hoogwaardige ondersteuning bij het ontwikkelen en leveren van innovatieve toepassingen op het Microsoft platform.

Maak een afspraak

Overzichtelijke dashboards

Met onze Cadac Organice Suite genereert u eenvoudig overzichtelijke dashboards. U ziet in één oogopslag de huidige status en alle relevante informatie van uw project. Handig voor zowel het management, de projectleider als de projectleden.

Het dashboard is verbonden met de onderliggende rapporten. Vanuit het totaaloverzicht zoomt u in op individuele items. De inhoud en stijl van het dashboard past u eenvoudig aan naar uw specifieke eisen.

Maak een afspraak
project-management-support-dashboard.png

Voordelen

Project Management in SharePoint met de Cadac Organice Suite biedt u diverse voordelen:

USP Genereer real-time voortgangsrapporten

Genereer real-time voortgangsrapporten

U beschikt op ieder moment van de dag over actuele voortgangsrapporten. Het bijhouden van aparte spreadsheets is niet meer nodig.

USP Overzichtelijke dashboards

Overzichtelijke dashboards

Zie in één oogopslag de actuele status van uw project. 

USP Flexibele rapportages

Flexibele rapportages

Met één druk op de knop krijgt u een compleet overzicht per project of over verschillende projecten.

USP Integratie met project management systemen

Integratie met project management systemen

De project planning chart in uw project management systeem wordt automatisch ge-update aan de hand van de actuele status van uw project. 

USP Veilig & betrouwbaar

Veilig & betrouwbaar

Beveiligde toegang tot betrouwbare rapportages.

USP Krachtige export mogelijkheden

Krachtige export mogelijkheden

Exporteer uw rapportages snel en eenvoudig naar diverse bestandsformaten, e-mails of printers.

Creëer duidelijke en betrouwbare voortgangsrapportages

In de praktijk blijkt dat de voortgang van een project wordt bepaald door de voortgang van de documenten in dat project. Kritische deliverables kunnen de overgang van het project naar de volgende fase blokkeren. Mogelijke bottlenecks wilt u dan ook in een vroeg stadium identificeren. Met informatie uit het document control systeem meet u de voortgang van engineering deliverables en vendor documenten. Onze Cadac Organice Suite combineert de fase overgang in de document levenscyclus met een wegingsfactor als basis voor de voortgangsrapportage per document. Deze rapportage kunt u omzetten naar een CTR (Cost, Time, Resources) of WBS (Work Breakdown Structure) item.

Stage gate rapportage voor het maken van de juiste beslissing

De Cadac Organice Suite volgt het stage gate model. Een van de meest beproefde en effectieve manieren om kapitaalintensieve projecten te beheren. Elke stage gate vormt een belangrijke go/no-go beslissing voor de projecteigenaren, gebaseerd op de status van de deliverables. Project managers kunnen zo tijdig actie ondernemen mocht dat nodig zijn.

Ontdek Cadac Organice Suite voor uw bedrijf

We zijn bij Cadac Group trots op de ontwikkeling van de Cadac Organice Suite. Door deze engineering collaboration oplossing wordt het samenwerken aan (multidisciplinaire) projecten eenvoudiger dan ooit. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring vormt onze op Microsoft SharePoint en Autodesk Vault gebaseerde Cadac Organice Suite de ideale basis voor het beheren en delen van digitale engineering data en documenten. On premise, in de cloud of als hybride oplossing.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Maak een afspraak Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?