Enabling digital

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang en Cadac ziet radicale veranderingen in de manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt.

Meer over Cadac Group

Cadac. Enabling digital.

De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De experts van Cadac helpen u deze digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Lees meer

We vertalen uw doelen in een gestructureerd en beheersbaar proces

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen
generative design 3d bike.jpg

Generative design

Geïntegreerd digitaal ontwerp vormt nog altijd de oorsprong van onze dienstverlening. Daaromheen ontstaan elke dag nieuwe, interactieve toepassingen. De transitie van document- naar modelgebaseerd werken, vormt hiervoor de basis. Generative design, augmented en virtual reality brengen uw ontwerpmogelijkheden in een stroomversnelling.

Meer informatie

Make anything

De digitaliseringslag verandert ook manier waarop u ontwerpen realiseert. Design for manufacturing’ en ‘design to build’ zijn geen trends. Het zijn ontwikkelingen die zoveel efficiëntie en foutkostenreductie brengen, dat ze uw organisatie dwingen na te denken over een totale digitale transformatie.

In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken. We verkennen samen met u de ongekende mogelijkheden van generative design in combinatie met 3D-printing, make anything. 

Meer informatie

Cadac Channel #01: Het lab

AdobeStock_165294206.jpeg

Use to learn

Tijdens het gebruik leren we u om te leren van uw ontwerpen. Onze visie op Internet of Things is dat elk ontwerp praktische data oplevert om producten en diensten te verbeteren. We adviseren en helpen bij het vertalen van die data naar nuttige inzichten. Daarmee kunt u nog betere producten maken.

Is dit toekomst? Nee, we zien elke dag meer bedrijven die digitalisering omarmen. Om morgen nog een rol van betekenis te spelen, is het meer dan duidelijk dat u ook een uiterst scherpe visie op de ontwikkeling van uw bedrijfsproces nodig heeft. En een duidelijke roadmap, of digitale agenda, om die visie waar te maken. 

Hoe bepaalt u wat er op die agenda komt? Welke innovaties zijn relevant voor uw design-, maak- en gebruiksproces? Hoe bepaalt u de prioriteiten? Hoe integreert en implementeert u die technieken in uw manier van werken? En welk digitaal landschap heeft uw organisatie nodig nodig om klaar te zijn voor deze transformatie

Digitale roadmap

Cadac leidt u de weg in het duizelingwekkende woud vol buzz-words en hypes met specialisten die echt weten hoe het zit. Samen bepalen we de roadmap, of digitale agenda waarmee duidelijk wordt welke stappen uw organisatie moet nemen. En helpen we uw digitale transformatie daadwerkelijk te realiseren. 

aanpak.jpg

Uw digitale agenda

Met onze ervaren en scherpe consultants, onnavolgbare ontwikkelaars en de krachtige software-oplossingen, zorgen we ervoor dat u klaar bent voor een nieuwe digitale wereld waarin u alles kunt maken. We leiden uw medewerkers op en stellen onze specialisten beschikbaar om u verder te helpen. Maar in alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren. 

Neem contact op

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?