Document Control & Collaboration

Dankzij Document Control & Collaboration beheert en deelt u uw engineering en design documenten efficiënter en beter dan ooit.

Stel een vraag Aanmelden nieuwsbrief

Het belang van Document Control & Collaboration

U wilt dat uw teamleden altijd beschikken over de juiste documenten, de juiste versie en op het juiste moment. Document control biedt hiervoor de uitkomst. Document control is het beheren en delen van documenten zoals tekeningen, berekeningen en contracten gedurende de gehele levenscyclus van een project. Betrouwbaarheid is vereist wat betreft veiligheid, versiebeheer, review cyclus, traceerbaarheid, beschikbaarheid, én het uitvoeren van audits.

Lees meer

Met de Cadac Organice Suite bieden wij u een veilige en betrouwbare projectomgeving voor het beheren en delen van uw engineering documenten.

Bas Krikke Managing Director - Cadac Group APAC Bas Krikke

Voordelen

Document Control & Collaboration met onze Cadac Organice Suite biedt u diverse voordelen:

USP Volledige controle op uw review processen

Volledige controle op uw review processen

Stel review processen in binnen de levenscyclus van een document. Van eenvoudig tot zeer complex.

USP Altijd toegang tot de laatste versie van een document

Altijd toegang tot de laatste versie van een document

Projectleden vinden snel en eenvoudig de laatste versie van een document in de centrale opslagplaats.

USP Maak snel en eenvoudig projectsites aan

Maak snel en eenvoudig projectsites aan

Via onze standaard project templates maakt u razendsnel projectsites aan.

USP Betrouwbare & veilige projectomgeving

Betrouwbare & veilige projectomgeving

Stel de toegangsrechten in per document, gebaseerd op de rol in het project. Wijzigt de status van een document, dan worden de toegangsrechten automatisch aangepast. Elk projectlid heeft zo alleen toegang wanneer dat nodig is.

USP Uitgebreide audit trails

Uitgebreide audit trails

Een transparante audit trail zorgt voor juridische zekerheid. Volg eenvoudig alle taken per document, per fase, per project en zelfs over meerdere projecten.

USP Volledige integratie met design data management

Volledige integratie met design data management

Onze oplossing integreert met diverse marktleiders op het gebied van design data management systemen, zoals Autodesk Vault.

document-control-collaboration.jpg

Grip op uw documentenstroom

De grote hoeveelheid documenten en het aantal betrokken partijen maakt het vaak onmogelijk om up-to-date te blijven zonder een document control systeem dat dit proces ondersteunt. Een betrouwbaar samenwerkingsplatform, zoals Microsoft SharePoint, is hiervoor een vereiste. Zowel interne afdelingen als externe partijen krijgen hiermee toegang tot up-to-date design informatie.

Dankzij de Cadac Organice Suite, volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint, beheert u uw documentstromen efficiënter, voldoet u beter aan de eisen van uw opdrachtgever en behaalt u meer marge voor uw organisatie. U krijgt weer volledige grip op de documentenstroom en meer controle over uw projecten.

Beoordeling en goedkeuring van documenten

Uw engineers besteden vaak veel tijd aan het beoordelen en goedkeuren van engineering documenten. Gemiddeld wordt 40 tot 60% van de tijd verspild aan het vinden van de juiste revisie en het e-mailen van wijzigingsvoorstellen naar collega’s en externe partijen. Dit komt de efficiëntie binnen uw organisatie niet ten goede. De Cadac Organice Suite zorgt voor een eenvoudige en traceerbare manier om documenten te delen en te beoordelen. Gebruikers met volledige toegang delen en beheren documenten eenvoudig met elkaar, en met externen zonder toegang. Hierdoor verloopt het beoordelings- en goedkeuringsproces gestroomlijnder wat de doorlooptijd van projecten enorm versnelt. U verhoogt de efficiëntie binnen uw organisatie en verlaagt de kosten.

Verbeterde samenwerking

Samenwerken aan een project, met name met externe partijen, is een uitdagend proces. U wilt dan ook graag één centraal platform waar iedereen gebruik van kan maken om alle informatie rondom een project te beheren en te delen. Veel platformen kennen echter een aantal beperkingen. Denk aan toegang voor incidentele of externe gebruikers, beveiliging, snelheid, hoge complexiteit en weinig inzicht in processen. Microsoft SharePoint, een van de beste samenwerkingsplatforms op de markt, ondersteunt het samenwerkingsproces en biedt daarmee een oplossing voor deze uitdagingen. Onze Cadac Organice Suite is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint en biedt daarmee een oplossing voor alle document control behoeftes in eenvoudige, maar ook complexe engineering projecten.

ERP integratie

De Cadac Organice Suite zorgt ervoor dat u project- en contactinformatie van zakelijke applicaties kan overnemen in Microsoft SharePoint en dat u Microsoft SharePoint als documentopslag voor uw ERP-systeem kunt gebruiken. U kunt de creatie van projectsites automatiseren, de juiste toegangsrechten instellen en documenten archiveren in uw ERP-systeem.

ogn-document control & collaboration - erp integratie.png

Cadac Organice Suite

We zijn bij Cadac Group trots op de ontwikkeling van de Cadac Organice Suite. Door deze engineering collaboration oplossing wordt het samenwerken aan (multidisciplinaire) projecten eenvoudiger dan ooit. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring vormt onze op Microsoft SharePoint en Autodesk Vault gebaseerde Cadac Organice Suite de ideale basis voor het beheren en delen van digitale engineering data en documenten. On premise, in de cloud of als hybride oplossing.

Gerelateerd nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Document Control & Collaboration

 • Webinar – Launch AutoTURN 11

 • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

 • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Meer nieuws

Gerelateerde producten

Bekijk de producten die gerelateerd zijn aan Document Control & Collaboration

Organice DCS

Beheer en deel engineering documenten in complexe projectomgevingen.

 • Eenvoudig plannen en opleveren van deliverables
 • Versnel het review proces
Lees meer

Organice Vault

PDM/EDM eenvoudig en snel te realiseren met behulp van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint.

 • Ontwerpdata altijd up-to-date
 • Tijdwinst
Lees meer

Organice Viewport

Het samenwerkingsplatform dat engineeringinformatie over verschillende disciplines met elkaar verbindt.

 • Geautomatiseerde cross-referencing
 • Alle informatie in één venster
Lees meer

Organice BIM 360 Connect

Verbind Microsoft SharePoint en Autodesk BIM 360 Field.

 • Altijd de juiste versie eenvoudig toegankelijk op de bouwplaats
 • Nooit meer handmatig uploaden van documenten
Lees meer

Vault

Dankzij Autodesk Vault is het organiseren en beheren van uw engineering gegevens een stuk eenvoudiger. U krijgt u weer de volledige controle, zoekt en vindt uw ontwerpgegevens in no-time.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Beter samenwerken
Lees meer

BIM 360 Build

Breng BIM- en bouwmanagementinformatie samen in deze krachtige online oplossing, beschikbaar voor smartphone, tablet en desktop.

 • Beter samenwerken
 • In de cloud
Lees meer

Gerelateerde video's

Bekijk de video's gerelateerd aan dit thema

 • Cadac Organice Introduction

Gerelateerde cases

Bekijk een selectie van onze projecten rondom het thema Document Control & Collaboration

Meer cases

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde thema's

Meer thema's

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?