Asset Operations Support

Het onderhouden van up-to-date as-built informatie van assets in SharePoint

Stel een vraag Aanmelden nieuwsbrief

Het belang van Asset Operations Support

Up-to-date as-built informatie is essentieel
Het onderhouden van up-to-date as-built informatie van assets is van essentieel belang tijdens de exploitatie- en onderhoudsfase. Dit stelt Owner Operators wel voor de nodige uitdagingen. U wilt te allen tijde beschikken over de meest actuele informatie. Voor personeel op locatie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, wijzigen van projecten, audits en wettelijk vereiste documentatie.

Blijf op de hoogte van wijzigingen
Met de door ons ontwikkelde Cadac Organice Suite beschikt u altijd over up-to-date as-built documentatie. U wordt volledig automatisch op de hoogte gehouden van wijzigingen. Dankzij een uitgekiend rechtensysteem bepaalt u zelf wie iets mag wijzigen. Transparant en heel eenvoudig.

Lees meer

Met onze Cadac Organice Suite werkt u vanuit één centrale as-built opslagplaats. Iedereen heeft altijd toegang tot de laatste versie van een document.

Ben Spreen Sales Director - Procestechniek, Energie en Maritiem Ben Spreen

Voordelen

Asset Operations Support met onze Cadac Organice Suite biedt u diverse voordelen:

USP Eén centrale opslagplaats voor as-built informatie

Eén centrale opslagplaats voor as-built informatie

Alle as-built informatie opgeslagen op één centrale locatie. U weet zeker dat iedereen toegang heeft tot de laatste versie van documenten.

USP Up-to-date as-built informatie

Up-to-date as-built informatie

Bijwerken van as-built documenten gaat razendsnel. Wijzigingen vanuit Operations worden direct verwerkt. Het resultaat is één betrouwbare bron voor actuele informatie.

USP As-built revisiemanagement

As-built revisiemanagement

Het as-built revisiemanagement verloopt volledig automatisch, inclusief het hand-out en teruggaveproces. U ontvangt automatisch een melding van wijzigingen.

USP Transparante audit trail

Transparante audit trail

Alle taken rondom wijzingen van as-built informatie zijn helder inzichtelijk in de tijdlijn van het document. Deze informatie gebruikt u ook eenvoudig voor rapportages en audits.

USP Helder inzicht in revisies

Helder inzicht in revisies

Alle revisies van as-built data worden automatisch bijgehouden. U heeft dus ook nog altijd toegang tot ‘oude’ versies van documenten.

USP Geen dubbele documentnummers meer

Geen dubbele documentnummers meer

Documentnummers worden aangemaakt vanuit één centrale locatie. U voorkomt hiermee dubbele documentnummers bij onafhankelijke projecten.

Centrale opslagplaats voor as-built informatie

Binnen de Cadac Organice Suite is de as-built opslagplaats dé centrale bron van informatie. In de praktijk worden documenten namelijk vaak op verschillende plaatsen door verschillende gebruikers gewijzigd. Dit brengt grote risico's voor een goed versiebeheer met zich mee. Met onze Cadac Organice Suite kunt u as-built revisies binnen verschillende projecten managen en retourneren op basis van dezelfde as-built bron. Hierdoor heeft u altijd betrouwbare en up-to-date as-built documentatie beschikbaar.

Change Management

Change Management is de versnelde actualisering van as-built documenten gedurende de levenscyclus van assets. Op basis van de actuele as-built informatie kunnen veranderingen aan assets eenvoudig worden opgepakt en doorgevoerd. Gewijzigde bestanden worden direct teruggeplaatst in de as-built opslagplaats en zijn vervolgens beschikbaar voor nieuwe veranderingsaanvragen.

Continue overdracht

Wanneer u aan complexe, kapitaalintensieve projecten werkt is het belangrijk dat as-built informatie meteen wordt overgedragen aan Operations. Vaak worden alle documenten pas aan het einde van een project in een keer overgeheveld naar de as-built opslagplaats. In de Cadac Organice Suite is dit echter een continu proces. Zodra een nieuwe revisie van een project document gereed is, wordt het bronbestand op de as-built opslagplaats ge-update. Hierdoor bevat de as-built opslagplaats altijd de meest actuele informatie. Projectleden van overige projecten worden vervolgens op de hoogte gebracht van de nieuwe revisie van het as-built document.

Cadac Organice Suite

We zijn bij Cadac Group trots op de ontwikkeling van de Cadac Organice Suite. Door deze engineering collaboration oplossing wordt het samenwerken aan (multidisciplinaire) projecten eenvoudiger dan ooit. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring vormt onze op Microsoft SharePoint en Autodesk Vault gebaseerde Cadac Organice Suite de ideale basis voor het beheren en delen van digitale engineering data en documenten. On premise, in de cloud of als hybride oplossing.

Gerelateerd nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Asset Operations Support

 • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

 • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

 • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Meer nieuws

Gerelateerde producten

Bekijk de producten die gerelateerd zijn aan Asset Operations Support

Organice DCS

Beheer en deel engineering documenten in complexe projectomgevingen.

 • Eenvoudig plannen en opleveren van deliverables
 • Versnel het review proces
Lees meer

Organice Vault

PDM/EDM eenvoudig en snel te realiseren met behulp van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint.

 • Ontwerpdata altijd up-to-date
 • Tijdwinst
Lees meer

Organice Viewport

Het samenwerkingsplatform dat engineeringinformatie over verschillende disciplines met elkaar verbindt.

 • Geautomatiseerde cross-referencing
 • Alle informatie in één venster
Lees meer

Organice BIM 360 Connect

Verbind Microsoft SharePoint en Autodesk BIM 360 Field.

 • Altijd de juiste versie eenvoudig toegankelijk op de bouwplaats
 • Nooit meer handmatig uploaden van documenten
Lees meer

Vault

Dankzij Autodesk Vault is het organiseren en beheren van uw engineering gegevens een stuk eenvoudiger. U krijgt u weer de volledige controle, zoekt en vindt uw ontwerpgegevens in no-time.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Beter samenwerken
Lees meer

BIM 360 Build

Breng BIM- en bouwmanagementinformatie samen in deze krachtige online oplossing, beschikbaar voor smartphone, tablet en desktop.

 • Beter samenwerken
 • In de cloud
Lees meer

Gerelateerde cases

Bekijk een selectie van onze projecten rondom het thema Asset Operations Support

Meer cases

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Make an appointment

Gerelateerde thema's

Meer thema's

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?