Naar hoofdinhoud

NedGraphics NedValidatie

Voorkom fouten en verbeter de kwaliteit van uw tekeningen

Valideer tekeningen conform bedrijfs-, branche- of landelijk gestelde specificaties

Voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer is het controleren van op te leveren of opgeleverde tekeningen op vereiste specificaties zeer arbeidsintensief. Met NedValidatie wordt dit proces geautomatiseerd.

NedValidatie is beschikbaar als desktop- en serverapplicatie, waarbij met NedValidatie Server uw gehele export- en importproces van tekeningen en de validatie wordt geautomatiseerd via een webportaal. Hierbij worden onregelmatigheden in de tekeningen al bij ontvangst afgevangen en bent u steeds verzekerd van een foutmarge van 0%.

NedValidatie werkt in combinatie met Autodesk-software en controleert AutoCAD-entiteiten in een tekening (DWG of DXF) op onvolkomenheden ten opzichte van uw leveringsspecificatie, zijnde conform bedrijfsspecifieke, dan wel branche of landelijk gestelde specificaties (bijvoorbeeld NLCS).

nedvalidatie vinkje

Naast kwaliteitsverbetering ook een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing

Validatie is een verwijzing naar het controleren van een waarde of een methode op geldigheid of juistheid, op basis van vooraf gestelde eisen of standaarden. Door te valideren ontvangt u een objectief bewijs dat aan de gestelde eisen of standaarden is voldaan en voorkomt u dat er iets geaccepteerd wordt dat afwijkt van hetgeen zoals bedoeld.

Door uw tekeningen automatisch te controleren en te valideren reduceert u de noodzaak tot een tijdrovende inspectie van de tekeningen. Dit resulteert in een toename van het aantal projecten welke u kunt verwerken en verkort de doorlooptijd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? 
Neem dan contact met ons op

Populaire NedValidatie-software

Beheer, controleer en herstel naar uw wens

Met NedValidatie Server automatiseert u middels het Nedvalidatie Webportaal uw gehele uitgifte en inname van tekeningen. Onregelmatigheden in de tekeningen worden door het portaal herkent. Het resultaat? Uw ontvangen tekeningen zijn foutloos en conform de gestelde specificaties. NedValidatie Desktop biedt dan weer de mogelijkheid om uw tekeningen te valideren tijdens of na het afronden van uw project. Dit conform de gestelde specificaties.

Voor opdrachtgevers bestaat de toegevoegde waarde uit het eenvoudiger controleren van tekeningen conform de gestelde eisen, waardoor de kwaliteit van de opgeleverde documenten beter bewaakt wordt. Voor opdrachtnemers bestaat de toegevoegde waarde voornamelijk uit het foutloos aanleveren van AutoCAD-tekeningen conform gevraagde standaarden en eisen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze NedValidatie-oplossingen.

nedvalidatie data koppelen valideren

Voeg extra functionaliteiten toe aan uw ontwerpproces

Koop NedValidatie-software bij Cadac Group. Als koploper in de digitalisering zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de werkprocessen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dankzij onze uitgebreide kennis en praktijkervaring, kennen we de uitdagingen van uw sector. Met NedValidatie ontwikkelden we effectieve oplossingen voor tijdrovende en foutgevoelige taken.

Koop de NedValidatie-software en optimaliseer uw ontwerpproces en beheer van uw projecten. Bij Cadac bent u zeker van een eerlijke prijs en een optimale service. Bij aankoop van NedValidatie-software ontvangt u gratis Cadac Advanced Support, via deze helpdesk kunt u steeds terecht bij onze experts voor vragen omtrent uw NedValidatie-software.

Neem contact met ons op

De voordelen van NedValidatie-software

  • Verkorte doorlooptijd

    Door tekeningen automatisch te controleren en te valideren reduceert u de noodzaak tot een tijdrovende inspectie van de tekeningen. NedValidatie neemt saai werk uit handen.

  • Kwaliteitsmonitoring

    Er worden Logfiles gecreëerd ten behoeve van kwaliteitsmonitoring.

  • Tijd- en kostenbesparing

    Naast kwaliteitsverbetering levert NedValidatie een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedValidatie-experts

Boek de beste experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

NedValidatie-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

NedValidatie-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld