Naar hoofdinhoud

NedInfra

Dé oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw sector waarmee u het uiterste uit uw Autodesk software haalt

Direct inzetbaar in de GWW-sector

Met de NedInfra oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw sector halen gebruikers van AutoCAD, Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map 3D, Autodesk InfraWorks en de Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection het uiterste uit hun software.

NedInfra biedt praktische gelokaliseerde BIM oplossingen om civieltechnische projecten te creëren, te registreren en te beheren.

De NedInfra oplossingen worden gebruikt door opdrachtgevers, zoals (semi) overheden en opdrachtnemers, zoals o.a. aannemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus, om gezamenlijk de civieltechnische bouwwerken te realiseren.

nedinfra screen

Tekenen snel en eenvoudig volgens de lokale standaarden

De toonaangevende Autodesk software wordt wereldwijd ingezet voor civieltechnische projecten en biedt weliswaar krachtige functionaliteiten, maar sluit als wereldstandaard niet altijd aan op lokale behoeften. De NedInfra Suite is een verzameling applicaties waardoor civieltechnisch tekenaars wél volgens lokale standaarden snel en efficiënt kunnen tekenen, controleren en visualiseren.

Civieltechnische marktontwikkelingen zoals NLCS, PDOK en KLIC-WIN import en BGT Plantopologie creëren zijn hierin verwerkt. De oplossingen bestaan uit allerlei vakgerichte tools, waarmee de tekenaar efficiënter het werk uitvoert.

Populaire NedInfra Suite-software

Teken efficiënt, gestandaardiseerd en conform richtlijnen

De NedInfra oplossingen sluiten uitstekend aan op werkzaamheden binnen de civieltechnische tekenkamer. De oplossingen bestaan uit allerlei vakgerichte tools, waarmee de tekenaar efficiënter het werk uitvoert. Ook werken deze conform de standaarden zoals de NLCS (Nederlandse CAD Standaard), maar ook de uitwisseling met Opendata (o.a. PDOK) en de conversie van het NLCS ontwerp naar BGT (IMGeo)

De NedInfra Suite bestaat uit diverse oplossingen. Zo zorgt NedInfra Geo ervoor dat u de informatie binnen de PDOK eenvoudig kunt gebruiken als ondergrond in AutoCAD, dit conform het NLCS. NedInfra Tekenen Lite en Plus bevatten handige tools die aansluiten op de werkzaamheden binnen uw civieltechnische tekenkamer. NedInfra Zicht, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat, helpt u de complexe berekeningen rondom zicht te vereenvoudigen. 

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of bij het gebruik van NedInfra? 

Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij NedInfra-oplossingen.

nedinfra-software-1280

Voeg extra functionaliteiten toe aan uw ontwerpsoftware

Koop NedInfra-software bij Cadac Group. Als koploper in de digitalisering zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de werkprocessen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers binnen de GWW-sector. Dankzij onze uitgebreide kennis en praktijkervaring, kennen we de uitdagingen van uw sector. Wij ontwikkelen effectieve oplossingen voor tijdrovende en foutgevoelige taken.

Koop de NedInfra-software en optimaliseer uw civieltechnische bouwproces. Bij Cadac bent u zeker van een eerlijke prijs en een optimale service. Bij aankoop van NedInfra-software ontvangt u gratis Cadac Advanced Support, via deze helpdesk kunt u steeds terecht bij onze experts voor vragen omtrent uw NedInfra-software.

Neem contact met ons op

De voordelen van NedInfra-software

  • Werk eenvoudig volgens de 'Nederlandse CAD standaard'

    De NedInfra oplossingen zorgen ervoor dat de tekenaar, conform een gestandaardiseerde wijze, tekent en ontwerpt.

  • Eenvoud en korte leercurve

    De NedInfra oplossingen kennen een zeer korte leercurve, dus snel inzetbaar door de huidige medewerkers op de tekenkamer en ook geschikt voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers, inhuurkrachten en stagiaires.

  • Voor en door gebruikers

    Een bundeling van jarenlange civieltechnische ervaring en met behulp van praktische ervaringen van gebruikers, waaronder de NedInfra Productgroep.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedInfra-experts

Boek de beste experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

NedInfra-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

NedInfra-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld