Naar hoofdinhoud

Nedgraphics NedBrowser

Het knooppunt voor volledige en betrouwbare informatie

Stel data eenvoudig beschikbaar

Al uw geografische en administratie data op één plaats gecombineerd raadplegen. Dankzij de web-based technologie is NedBrowser eenvoudig organisatiebreed in te zetten.

NedBrowser onderscheidt zich van vergelijkbare applicaties door de flexibele beheeromgeving waarmee op eenvoudige manier het uiterlijk en de inhoud van de te verstrekken informatie aan de wensen van verschillende gebruikersgroepen is aan te passen.

Met deze GIS-viewer van NedGraphics vindt u nieuwe inzichten op de kaart.

Meest gekozen NedBrowser-software

Haal alles uit NedBrowser

NedBrowser is een betrouwbaar en bewezen platform, ruim 145 organisaties gebruiken de viewer. De kaartmotor van NedBrowser is gebaseerd op GeoTools, een Open Source library. Hierdoor profiteert u van de innovatie in de Open Source GIS platformen.

Met onze NedBrowser add-ons haalt u alles uit uw GIS-viewer. We bieden diverse koppelingen voor NedBrowser om bijvoorbeeld uw panoramafoto’s naadloos te integreren in NedBrowser.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of bij het gebruik van NedBrowser? 

Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Haal alles uit uw GIS-viewer dankzij NedBrowser-oplossingen.

nedbrowser software

Aansluiten op gegevensbronnen

Al uw geografische en administratie informatie op één plaats gecombineerd raadplegen. Dankzij de web-based technologie is NedBrowser eenvoudig organisatiebreed in te zetten. NedGraphics levert de software. De inhoud, zowel geo-informatie als administratieve gegevens, komt uit uw bestaande applicaties. Hiervoor sluit NedBrowser naadloos aan op een gegevensmagazijn zoals NedMagazijn.

NedBrowser speelt daarnaast in op de groeiende behoefte om externe en interne data via webservices te ontsluiten. De OGC standaarden WMS, WMTS en WFS worden ondersteund zodat bijvoorbeeld alle data van Publieke Dienstverlening op de Kaart (PDOK) in samenhang met uw eigen gegevens kan worden getoond.

De voordelen van NedBrowser-software

  • Krachtige beheeromgeving

    NedBrowser beschikt over een uitgebreide, web-based, beheeromgeving. Hierdoor kunnen thema’s eenvoudig worden ingericht.

  • Open source-technologie

    De kaartmotor van NedBrowser is gebaseerd op GeoTools, een open source-library. Hierdoor profiteert u van de innovatie in de open source-GIS-platformen.

  • Actuele statistieken

    In de module ‘statistiek’ kan de applicatiebeheerder per gebruiker, gebruikersgroep of van het geheel opvragen hoe vaak een functie of thema is gebruikt. Zo biedt u uw gebruikers altijd de informatie die zij nodig hebben.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedBrowser-experts

Boek de beste experts eenvoudig online.

Bekijk experts
services cadac

NedBrowser-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

NedBrowser-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld