Naar hoofdinhoud

NedBGT

Laat u ontzorgen voor de BGT met NedBGT

Optimaal beheer van uw basisgegevens BGT met onze NedBGT-oplossing

Voor het beheren van de Basisregistratie Grootschalige Topografie hebben wij NedBGT ontwikkeld.

NedBGT is een flexibele, modulaire en schaalbare oplossing die eenvoudig aangepast kan worden op de werkprocessen van de gebruikers.

NedBGT gebruikers zijn zowel gemeentelijke bronhouders, provinciale bronhouders als dataleveranciers die NedBGT inzetten om bronhouders te ondersteunen in de bijhouding.

bgt portal nedgraphics

NedBGT-componenten

NedBGT kent zes verschillende componenten: inwinning, CAD, Objectenregistratie, werkvoorraad, rapportage en distributie. In de meest uitgebreide variant is het mogelijk om de totale levenscyclus van topografische objecten en het gebruik ervan te faciliteren, vanaf het ontwerp tot de inwinning, het beheer en de distributie. Daarnaast zorgt de oplossing ervoor dat u grip heeft op de binnenkomende, lopende en geplande werkzaamheden. Als bronhouder houdt u de regie.

Wilt u meer weten over de verschillende NedBGT-componenten en de voordelen voor u? 
Wij gaan graag met u in gesprek

Populaire NedBGT-software

Eenmalig inwinnen en meervoudig gebruik

Voor gemeentelijke BGT bronhouders geldt dat NedBGT, met meer dan 100 gebruikers, als marktleider wordt beschouwd. Dit komt door een aantal zeer sterke eigenschappen van de software. Zoals het principe van “Eenmalig inwinnen en meervoudig gebruik” dat met de NedBGT-oplossing wordt waargemaakt. En in de dagelijkse praktijk van het BGT beheer worden de positieve gebruikservaringen gewaardeerd zoals de efficiëntie van het muteerproces, de uitstekende kwaliteitscontroles en de mogelijkheden om d.m.v. volledig  geautomatiseerde koppelingen het SVB-BGT en de interne afnemers te voorzien van de juiste geometriegegevens.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? 
Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij NedBGT-oplossingen.

bgt nedgraphics

Geavanceerde software met de beste service

Voor gemeentelijke BGT bronhouders geldt dat NedBGT, met meer dan 100 gebruikers, als marktleider wordt beschouwd. Dit komt door een aantal zeer sterke eigenschappen van de software. Zoals het principe van “Eenmalig inwinnen en meervoudig gebruik” dat met de NedBGT-oplossing wordt waargemaakt.

In de dagelijkse praktijk van het BGT beheer worden de positieve gebruikerservaringen gewaardeerd zoals de efficiëntie van het muteer-proces, de uitstekende kwaliteitscontroles en de mogelijkheden om d.m.v. volledig  geautomatiseerde koppelingen het SVB-BGT en de interne afnemers te voorzien van de juiste geometrie-gegevens.

Wilt u meer weten over onze BGT-software?
Neem contact met ons op

De voordelen van NedBGT-software

  • Enkelvoudige opslag, meervoudig gebruik

    In de ontwikkeling van NedGlobe is bijzondere aandacht besteed aan het uiterlijk van de applicatie. Uw klanten kunnen op een state-of-the-art manier informatie zoeken op de kaart.

  • Geschikt voor alle type bronhouders

    Flexibel, modulair en schaalbaar. Met deze kenmerken worden zowel de zelfmetende als de afnemende bronhouders voorzien van een adequate oplossing.

  • Sluit aan op diverse inwinmethoden

    Naast de traditionele inwinningsmethode worden moderne inwinningsmethoden, zoals het meten in panoramabeelden en luchtfoto’s, in NedBGT geïntegreerd.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedBGT-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert.

Bekijk experts
services cadac

NedBGT-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

NedBGT-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld