Naar hoofdinhoud

Cadac Modules-software

Software voor een continu doorlopend BIM-proces

Met de Cadac Modules Suite zetten we een streep door de spraakverwarring

Vandaag de dag hebben opdrachtgevers steeds meer uiteenlopende wensen. Cadac Modules is een oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van uw processen te optimaliseren.

Met Cadac Modules Suite kunt u effectiever ontwerpen en biedt bovendien de mogelijkheid om efficiënter te produceren tijdens de uitvoerings- en productiefase. Met de Cadac Modules Suite zetten we een streep door de spraakverwarring die kan ontstaan tussen het toepassen van objecten in een BIM-omgeving en het produceren van het object.

Verbind bouw en productie met Cadac Modules

Met Cadac Modules beschikt u over een innovatief cloud-platform dat inzage, controle en overzicht biedt over de gehele loop van uw projecten. Via Cadac kunt u drie verschillende Modules combinaties bestellen: Essential, Advanced en Professional.

Elk van deze combinaties geeft u toegang tot verschillende Modules die u kunt inzetten vanaf projectinitiatie tot en met renovatie, recycling of sloop. Met deze unieke oplossing heeft u de verbindende schakel tussen bouw en productie zelf in handen.

Onderdelen Cadac Modules Suite

modules-project-1280

Cadac Modules Project

Binnen uw project wordt er vaak gewerkt met een veelvoud aan documentatie- en ontwerpsoftware. Dit leidt tot een onoverzichtelijk geheel aan 3D-modellen, 2D-tekeningen en documenten voor zowel interne als externe stakeholders. Met Cadac Modules Project beschikt u over een intuïtief en toegankelijk cloudplatform voor uw projecten, waarin elke stakeholder de benodigde informatie kan raadplegen.

Alles beschikbaar vanuit een webbrowser en vanaf ieder device, altijd en overal. Bovendien kunt u met Cadac Modules Project uw BIM-modellen presenteren aan opdrachtgevers met een Microsoft HoloLens. Zo kunnen zij met AR en VR hun project al beleven.

modules-configure-1280

Cadac Modules Configure

Als u een auto op een website configureert, gaat dat zo eenvoudig. U kiest het type met de opties zoals u die wenst en u ziet meteen wat u krijgt, hoeveel het kost en soms zelfs of de auto op voorraad leverbaar is. U heeft geen gedetailleerde kennis nodig over de complexe processen die horen bij het produceren van een auto, maar dat hoeft ook niet.

U weet precies wat u wenst of nodig heeft en de fabrikant heeft deze kennis geborgd in zijn configurator. Simpel, duidelijk en transparant. Met Cadac Modules Configure zetten wij een streep door de spraakverwarring die kan ontstaan tussen het samenstellen, toepassen en produceren van elementen.

modules-lifecycle-1280

Cadac Modules Lifecycle

Momenteel is het in de bouw gebruikelijk om het bouwwerk in haar verschillende fasen vanaf tekeningen te controleren, beoordelen en vrij te geven. Wat beoordeelt u dan precies op die tekeningen? Heeft u wel het gehele overzicht? En wat als er toch nog wijzigingen blijken te zijn geweest?

Met Cadac Modules Lifecycle hebben alle stakeholders volledige inzage en controle over alle elementen op het juiste moment binnen uw proces.

modules-track-and-trace-1280

Cadac Modules Track & Trace

Nadat u uw elementen ter productie of bestelling heeft opgegeven, weet u vaak niet meer exact wat de status is en waar de elementen zich bevinden. Zijn ze in transport, of zijn ze aanwezig in het magazijn of op de bouwlocatie? Weet u zeker dat alle benodigde elementen voor de productie op tijd aanwezig zijn? Met Cadac Modules Track & Trace heeft u in een oogwenk betrouwbare informatie over de status en locatie van uw elementen.

Populaire Cadac Modules-software

Kies uit voordelige pakketten

U kunt kiezen uit drie soorten Cadac Modules-pakketten: Modules Essential, Modules Advanced of Modules Professional. Met Modules Essential heeft u toegang tot Cadac Modules Project. Hiermee beschikt u over features zoals project management en een online 3D- en 2D- viewer, die u ondersteuning bieden gedurende de hele loop van uw projecten.

Met Cadac Modules Advanced controleert en beheert u een bouwwerk in alle fasen vanaf de tekeningen tot aan de sloop met twee modules: Project en Lifecycle. Tevens kunt u met Cadac Modules Advanced gegevens uit Autodesk Revit synchroniseren met het Cloud-platform.

Met Cadac Modules Professional beschikt u over twee modules: Project en Configure. Hiermee overziet u het gehele proces vanaf projectinitiatie tot en met renovatie, recycling of sloop. Cadac Modules Professional helpt om het samenstellen, toepassen en produceren van elementen optimaal te laten verlopen.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de Cadac Modules-oplossingen.

configure to order cadac

Koop Modules tegen een lage prijs voor hoge resultaten

Als digitale koploper in de bouw en de maakindustrie, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Wij weten tijdelijke trends te onderscheiden van echte baanbrekende innovaties. Wij geloven dat modulair bouwen en configure-to-order noodzakelijke werkmethodieken zijn om productiever, beter en met minder kosten te bouwen of produceren. Daarom ontwikkelden we Cadac Modules, een innovatief cloudplatform dat inzage, controle en overzicht biedt over de gehele loop van uw projecten.

Loop voor op uw concurrentie en verhoog de kwaliteit van uw bouwproces of product met Cadac Modules. Niet alleen kunt u rekenen op geavanceerde software, maar ook op hoogwaardige service. Bij aankoop van Cadac Modules-software, ontvangt u gratis Cadac Advanced Support. Dit betekent dat u toegang heeft tot onze helpdesk waar onze experts u snel verder helpen.

Meer informatie

De voordelen van Cadac Modules-software

  • Altijd het juiste element

    Configureer moeiteloos 3D-CAD-elementen en laad ze in in Autodesk Revit en Autodesk Inventor. Zo creëert u laag-geometrische BIM-content die in staat is om uw productie aan te sturen.

  • Mix & Match

    Stel zelf uw persoonlijke Cadac Modules samen. U betaalt dus alleen voor de software die u écht nodig heeft.

  • Duurzame investering

    Wissel of schakel individueel en op ieder moment de verschillende modules uit of bij, naargelang uw behoefte.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

Modules-experts

Boek de beste Modules-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Modules-diensten

Laat u ondersteunen door onze Modules-diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

Modules-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld