Naar hoofdinhoud

Documentmanagement-software

Efficiënt documenten delen en beheren in de bouw

Minder faalkosten op de bouwplaats en een snellere uitvoering

Er wordt tijdens de ontwerp- en engineeringfase ontzettend veel informatie verzameld en opgeslagen in het BIM-project. Dat is immers de kracht van BIM. Deze informatie is uitermate goed bruikbaar tijdens de uitvoerings- en exploitatiefase, maar ook voor de diverse disciplines in uw bouwproject.

Ons advies: stel al uw documenten, van ontwerpen tot verslagen tot vergunningen, beschikbaar met behulp van documentmanagement-software. Het resultaat? Minder faalkosten op de bouwplaats en een snellere uitvoering.

autodesk docs 2021 manage your documents

Documenten beheren en delen in de bouw

Een documentmanagement-systeem (DMS) is geschikt voor alle partners in de bouw. Zowel architecten, engineers, projectleiders, installateurs als aannemers hebben baat bij een goedwerkend DMS.

Stem ontwerpen optimaal op elkaar af, voer eenvoudig kwaliteitscontroles en-analyses uit, bewaak de veiligheid en meer. Met documentmanagement-software heeft u online en offline eenvoudig toegang tot uw documenten, zowel op desktop als mobiel.

Populaire documentmanagement-software

Investeer in tijdsbesparing

Ontdek de voordelen van onze in-house ontwikkelde software: Cadac Organice BIM 360 Connect Enterprise. Onze BIM-experts ontwikkelden een oplossing die de juiste documenten op het juiste moment beschikbaar stelt aan het projectteam door Microsoft SharePoint met Autodesk Build te verbinden. Zo beheert en publiceert u vrijgegeven documenten op de bouwplaats. Eenvoudig en volledig automatisch.

Daarnaast bieden we ook Autodesk Docs. Deze software helpt u uw project tot een goed einde te brengen van concept tot afronding. Met BIM 360 Docs communiceert u efficiënter met uw medewerkers en blijft u beter op schema. Werk met uw hele team samen van ontwerper tot uitvoerder via één centrale plaats.

Krijg advies over uw softwarekeuze

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de documentmanagment-oplossingen van Cadac.

autodesk hero

De laagste prijs, de beste service

Niet alleen is Cadac een van de grootste Autodesk-leveranciers van Europa, maar is bovendien zelf specialist in Building Information Modeling (BIM) en softwareontwikkeling. Als gerenommeerd BIM-partner kennen wij de problemen van de bouwindustrie als geen ander. Een beperkt of zelfs geen DMS brengt bouwbedrijven vaak in moeilijkheden. Daarom verkopen we niet alleen kwalitatieve documentmanagement-software van Autodesk, maar ontwikkelen we zelf ook aanvullende software voor een optimaal BIM-proces.

Op zoek naar documentmanagement-software van Autodesk? Bekijk ons aanbod. Als Autodesk Platinum Partner garanderen wij u de laagste prijs. Bovendien geniet u van gratis Autodesk-Support. Bekijk daarnaast ons aanbod van Cadac-software. Wij bieden geavanceerde tools, voordelige prijzen en een sterke ondersteuning. Zowel Autodesk- als Cadac-licenties zijn flexibel samen te stellen.

Bekijk ons aanbod

De voordelen van documentmanagement-software

  • Voorkom fouten

    Het handmatig invoeren van gegevens gebeurt zelden foutloos. Onze DMS-software automatiseert data-invoer en voorkomt fouten.

  • Optimaliseer workflows

    Laat de workflows van verschillende afdelingen geautomatiseerd in elkaar overlopen.

  • Verbeter communicatie

    Communicatie via diverse kanalen en bestandsformaten wordt overbodig en is foutgevoelig.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

Documentmanagement-experts

Boek de beste DMS-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Documentmanagement-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

Documentmanagement-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld