Naar hoofdinhoud

Document control-software

Dé oplossing voor een efficiënt documentbeheer

Krijg controle over uw documenten

U wilt dat uw teamleden altijd beschikken over de juiste documenten, de juiste versie en dat op het juiste moment. Met document control-software krijgt u grip op uw volledige documentenstroom in de bouw en in de maakindustrie.

Hierbij profiteert u van geautomatiseerde, foutloze communicatie met uw team. Het resultaat? Betere resultaten, minder faalkosten, minder tijdverlies en een efficiënte workflow tijdens uw projecten.

thumbnail-autocad-1280

Cadac Organice Suite

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw, maak- en procesindustrie kennen we de knelpunten en ontbrekende functionaliteiten van document control-software. We zijn bij Cadac Group trots op de ontwikkeling van de Cadac Organice Suite. Door deze engineering collaboration oplossing wordt het samenwerken aan (multidisciplinaire) projecten eenvoudiger dan ooit.

Onze op Microsoft SharePoint en Autodesk Vault gebaseerde Cadac Organice Suite is de ideale basis voor het beheren en delen van digitale engineering data en documenten. On premise, in de cloud of als hybride oplossing.

Populaire document control-software

Investeer in tijdsbesparing en risicoverlaging

De grote hoeveelheid engineering- en designdocumenten en het aantal betrokken partijen maakt het vaak onmogelijk om up-to-date te blijven zonder een document control-systeem dat dit proces ondersteunt. Een betrouwbaar samenwerkingsplatform is hiervoor een vereiste. Dankzij de Cadac Organice Suite, volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint, beheert u uw documentstromen efficiënter, voldoet u beter aan de eisen van uw opdrachtgever en behaalt u meer marge voor uw organisatie. U krijgt weer volledige grip op de documentenstroom en meer controle over uw projecten.

Bent u actief in de maakindustrie? Kies voor een document control-systeem van Autodesk zoals Fusion Lifecycle. Bent u op zoek naar een document control-software voor uw bedrijf in de procesindustrie? Vul uw Autodesk-software aan met Cadac Organice DCS of Cadac Organice Taskforce. Bent u op zoek naar een document control-systeem voor in de bouw? Dan is Cadac Organice BIM 360 Connect Enterprise een mogelijke oplossing. Andere dms-softwareoplossingen voor de bouw vindt u hier. Voor beide industrieën bieden we diverse oplossingen. Benieuwd wat de beste oplossing is voor uw organisatie? Laat u adviseren door een van onze consultants.

Ontdek het volledige aanbod

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de document control-oplossingen van Cadac.

beste-prijs-1280

Ontdek onze softwareoplossingen

Wilt u ook meer grip op uw documentenstroom? Laat u adviseren door een van onze consultants. Dankzij hun ruime ervaring en geavanceerde kennis, weten zij welke software het meest geschikt is voor uw organisatie.

Naast Autodesk Platinum Partner is Cadac ook Microsoft Gold Partner. Dit betekent dat we zowel de Autodesk- als Cadac-software gebaseerd op Microsoft SharePoint aan de meest voordelige prijs kunnen aanbieden. Vindt u elders een betere prijs? Stuur ons uw offerte op en wij doen u gegarandeerd een beter bod.

Wilt u meer weten over onze document control-softwareoplossingen?

De voordelen van document control-software

  • Altijd toegang tot de laatste versie van een document

    Projectleden vinden snel en eenvoudig de laatste versie van een document in de centrale opslagplaats.

  • Risicoverlaging

    Doordat iedereen toegang heeft tot de juiste data, vermindert het aantal fouten aanzienlijk.

  • Tijdsbesparing

    Dankzij documentmanagement of document control werkt u efficiënter. Uw projectleden verliezen niet langer kostbare tijd aan het zoeken van document.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

Document control-experts

Boek de beste document control-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Document control-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

Document control-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld