Naar hoofdinhoud

Digitaliseer met onze software

Digitaliseer uw processen met Autodesk- en Cadac-software

Met onze software bent u in staat om een nieuwe fase van groei in te gaan

Bent u klaar om uw ontwerp-, realisatie- en uitvoeringsfase volledig te digitaliseren? Met onze software bent u in staat om een nieuwe fase van groei in te gaan. Wij bieden geavanceerde software voor architectuur, bouw en installatietechniek, machine- en apparatenbouw, procestechniek, energie en maritiem, overheid, infra en luchtvaart.

Met behulp van digitaliseringssoftware voor BIM, CAD, CAM, CAE, DMS, CPQ of PDM bent u in staat te produceren of te bouwen tegen lagere kosten, met minder fouten en binnen een kortere tijd.

digitalisering-software-1280

Specifieke software voor uw industrie

Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Daarom ontwikkelen we zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde engineering collaboration-oplossingen.

Dit doen we met behulp van onze add-on-productsuites: Cadac Organice Suite, Cadac NXTdim Suite, Cadac TheModus Suite en gerelateerde applicaties.

Populaire software

De digitalisering transformeerde de maakindustrie en met succes; de arbeidsproductiviteit is in 25 jaar tijd bijna verdubbeld. De opkomst van efficiënte managementsystemen zoals product data management (PDM) en product lifecycle management (PLM) alsook de opkomst van nieuwe technologieën zoals productsimulatietools zorgt voor verbluffende resultaten. Verbeter ook uw processen in de maakindustrie met bijvoorbeeld Autodesk AutoCAD, de Autodesk PDM-collectie, Cadac NXTdim of Cadac Organice.

Ook in de bouw heeft de digitalisering voor verbluffende resultaten gezorgd. Building information modeling (BIM) is zelfs noodzakelijk geworden om concurrerend te blijven. Als BIM-specialist kennen we de problemen van de bouwindustrie als geen ander. Daarom verkopen we niet enkel Autodesk-software zoals Construction Cloud en Revit, maar ontwikkelen en verkopen we ook innoverende Cadac-software zoals Cadac TheModus.

Bent u actief in de architectuur, bouw- en installatietechniek, machine- en apparatenbouw, procestechniek, energie en maritiem, overheid of infra en luchtvaart?

Laat u adviseren voor de beste softwarekeuze

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de oplossingen van Cadac.

autodesk hero

Reken op kwalitatieve en voordelige software

Wij leveren betrouwbare en betaalbare softwareoplossingen. Door onze uitstekende positie als Autodesk Platinum Partner bieden wij de allerlaagste prijs. Bovendien bestelt u snel en eenvoudig dankzij onze baanbrekende Cadac Store.

We voegen vooral waarde toe in de vernieuwende toepassingen en aanvullende softwareoplossingen die we zelf ontwikkelen op basis van Microsoft Azure en SharePoint. Zo bent u klaar voor de toekomst. Wat die ook brengt.

Contacteer ons voor meer informatie

De voordelen van krachtige software

  • Minimaliseer faalkosten

    Dankzij betere communicatie met al uw stakeholders en een duidelijke workflow maakt u minder fouten.

  • Verbeter productiviteit

    Door uw werkprocessen te digitaliseren werkt u sneller en creëert u meer ruimte voor innovatie.

  • Optimaliseer samenwerkingen

    De digitalisering zet een streep door miscommunicatie die mogelijks ontstaat gedurende diverse processen. Werk beter samen met uw hele team!

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

Digitaliseer met onze experts

Schakel een digital expert in uit uw vakgebied.

Bekijk experts
services cadac

Digitaliseer met onze diensten

Digitaliseer beter dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

Digitaliseer met onze trainingen

Schrijf u in voor een van onze trainingen.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld